Mainos

Poliisi etsii yhä puukottajaa: Pyöräilijä hyökkäsi lastenrattaita työntäneen naisen kimppuun ja katosi sanaakaan sanomatta

Poliisi ei ole tavoittanut Porissa tapahtuneesta puukotuksesta epäiltyä mieshenkilöä.

Porilainen vuonna 1994 syntynyt nainen oli työntämässä lastenrattaita Porissa Musan kaupunginosassa keskiviikkona kello 20–21 aikoihin, kun hänen kimppuunsa hyökättiin.

Naisen kertoman mukaan häntä lyötiin selkään, ja hänen käännyttyään ympäri häntä iskettiin välittömästi teräaseella vatsaan.

– Sitten hyökkääjä oli sanaa sanomatta poistunut paikalta pyörällä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari.

Hän kuvailee tapausta erikoislaatuiseksi.

Nainen ei saanut tilanteessa vakavia vammoja, eikä rattaissa ollut pikkulapsi saanut vammoja.

"Meillä todella vähän tietoja"

Teko tapahtui Liikastentien suuntaisesti kulkevalla kävelytiellä Liikastentien ja Rinteentien risteyksen tuntumassa. Kyseessä on taajama-alue, metsikköinen paikka kahden asuinalueen välissä. Poliisin mukaan asuinrakennuksista ei luultavasti ollut näköyhteyttä paikalle.

Tilanne oli hyvin nopea, eikä naiselle jäänyt juuri aikaa painaa mieleensä tuntomerkkejä. Tekijä oli pukeutunut tummaan takkiin, housuihin ja lippalakkiin, ja kulki polkupyörällä.

– Meillä on todella vähän tietoja asiasta. Ei muuta kuin mitä nainen on nopeassa tilanteessa havainnut, Salonsaari kertoo.

Poliisi toivookin vihjeitä ja mahdollisia havaintoja tapahtuneesta. Erityisesti havainnoista lastenrattaiden kanssa liikkuneesta naisesta tai tummiin pukeutuneesta polkupyöräilevästä miehestä ollaan kiinnostuneita. Tiedoista toivotaan kerrottavan Porin poliisin numeroon 050 4564963.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.