Mainos

Poliisi etsii kahta kadonnutta Pohjanmaalla – missä ovat Bodil ja Erkki?

Poliisi on etsinyt tänään kahta kadonnutta henkilöä Pohjanmaalla.

Erkki Viitaharju on ollut kadonneena jo viikon, Bodil Wikman puolestaan katosi perjantaina. Molempien käyttämät autot ovat löytyneet, ja niiden löytöpaikan perusteella Viitaharjua etsitään Kauhajoen Nummijärveltä ja Wikmania Kruunupyyn Hästöstä.

Wikmanin etsintöihin ovat osallistuneet poliisi ja pelastuslaitos ja ne ovat keskittyneet Hästöskatan ravintolan lähelle.

WIKMANIN TUNTOMERKIT

Katoamishetkellä Wikman oli pukeutunut mustaan takkiin, sinisiin farkkuihin tai tummiin lämpöhousuihin, mustaan villapipoon ja mahdollisesti ruskeisiin nahkakenkiin.

Hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset, on normaalivartaloinen ja käyttää silmälaseja.

Mahdolliset havainnot naisesta voi soittaa numeroon 050 456 3503.

– Valitettavasti ei ole mitään uutta tiedotettavaa. Etsintöjä on tehty maastosta ja vesistöalueelta auton löytöpaikan läheisyydessä, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Magnus Jakobsson Pohjanmaan poliisista.

Vuonna 1963 syntynyt Wikman poistui perjantaina kotoaan Kruunupyystä, eikä häntä ole sen jälkeen nähty. Poliisi ei epäile rikosta, vaan asiassa tehdään normaalia kadonneen henkilön etsintää.

Viitaharjun auto löytyi hiljan

Erkki Viitaharju on ollut kateissa viime maanantaista lähtien. Hän lähti aamulla töihin kotoaan Kauhajoelta, eikä hänestä sen jälkeen ole havaintoja.

Hänen autonsa löytyi eilisaamuna, kun poliisi sai yleisövihjeen. 

– Paikallinen hirvenmetsästysseurue löysi auton ja ilmoitti poliisille. Auto löytyi metsäautotien varresta noin kuuden kilometrin päästä Nummijärven keskustasta, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Jari-Matti Marttala Pohjanmaan poliisista.

Nyt auton löytöpaikalla maastoetsintöjä ovat tehneet paitsi poliisi myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa.

Poliisi ei epäile rikosta myöskään Viitaharjun katoamistapauksessa. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen tai numeroon 050 456 3503.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.