Poliisi epäilee Tinder-treffien johtaneen raiskaukseen – pyytää havaintoja parikymppisestä miehestä

Parikymppisen Minnan* Tinder-viestittely johti karmeaan joukkoraiskaukseen viime heinäkuussa 2:00
MTV3:n Studio-ohjelma kertoi huhtikuussa parikymppisen "Minnan" Tinder-viestittelyn johtaneen karmeaan joukkoraiskaukseen viime heinäkuussa. Tapaus ei liity Kangasalan raiskausepäilyyn.

Nainen joutui pitkäperjantaina Kangasalalla Pirkanmaalla raiskauksen uhriksi Tinder-treffien jälkeen, epäilee Sisä-Suomen poliisi.

Epäillyn raiskauksen uhriksi joutunut nainen oli pitänyt poliisin tiedotteen mukaan muutaman päivän ajan deittisovellus Tinderin välityksellä yhteyttä mieheen, joka oli ilmoittanut nimekseen Niki.

He olivat tavanneet pitkänäperjantaina ja kävelleet ulkona. Poliisin mukaan mies oli yllättäen estänyt naisen poistumisen käymällä häneen kiinni, kun nainen oli aikeissa lähteä treffeiltä.

Poliisin mukaan kiinnikäymisen jälkeen miehen epäilllään raiskanneen naisen. Mies oli poistunut tämän jälkeen paikalta, poistanut Tinder-profiilinsa ja kaikki keskustelut.

Poliisi pyytää vinkkejä Niki-nimellä esiintyneestä noin 180-senttisestä, vaaleahiuksisesta ja sinisilmäisestä miehestä, joka on kertonut olevansa 23-vuotias. Tapaus tuli poliisin tietoon viiveellä, eikä poliisi ole kyennyt selvittämään Nikinä esiintyneen miehen henkilöllisyyttä.

Poliisi pyytää vihjeitä numeroon 0295 445 889 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat