Rattijuopumuksesta epäilty 30-vuotias nainen pakeni poliisia varastetulla autolla Oulussa

0:42
Videolla kerrotaan viime joulukuussa Helsingin Vuosaaressa päin tolppaa ajaneesta rattijuoposta.

Oulun poliisi jahtasi eilen Oulun Haukiputaalla vaarallisesti ajavaa autoa, joka paljastui varastetuksi.

Hätäkeskukselta tuli eilen kello 17 jälkeen tehtävä, jonka mukaan Oulun Haukiputaalla henkilöauto on ollut useaan kertaan lähellä ajaa toisen henkilöauton perään, ja ajo on muutenkin ollut vaarallisen näköistä. Poliisipartio meni selvittämään asiaa. Auton kuljettaja lähti poliisiauton nähtyään kaasuttamaan pakoon, kunnes poliisipartio pääsi risteysalueella kiilaamaan auton tien laitaan.

Kävi ilmi, että auto oli hetkeä aiemmin varastettu Oulusta. Autoa kuljettaneen 30- vuotiaan ulkopaikkakuntalaisen naisen epäillään olleen tapahtumahetkellä huumausaineen vaikutuksen alaisena. Hänellä ei ole myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Auton sisältä löydettiin lisäksi tarkastuksen yhteydessä huumausaineeksi epäiltävää ainetta. Autossa oli naisen lisäksi kaksi henkilöä matkustajina, ja poliisi selvittää heidän osuuttaan tapahtumiin.

30-vuotiaan naisen epäiltyjen rikosten kirjo on melkoisen vaikuttava. Häntä epäillään rattijuopumuksesta huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, liikennerikkomuksesta, pysäyttämismerkin noudattamatta jättämisen vuoksi, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausainerikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.