Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajan ajaneen tahallaan päin miestä Eurassa – teon motiivi oli henkilökohtainen

Henkilöauto törmäsi lähellä rakennuksen seinustaa olleeseen ihmiseen Eurassa Turuntiellä varhain sunnuntaina. Autoilja poistui törmäyspaikalta.

Poliisi epäili päälleajoa tahalliseksi teoksi ja tapausta tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä.

Lounais-Suomen poliisi on jatkanut sunnuntaina aamulla Eurassa tapahtuneen epäillyn tapon yrityksen tutkintaa. Poliisi epäilee miehen ajaneen henkilöautolla tahallaan päin toista miestä. 

Rikoksesta epäilty henkilö ilmoittautui maanantaina itse poliisille, ja epäilty otettiin asiassa kiinni. Tänään Satakunnan käräjäoikeus vangitsi miehen tapon yrityksestä todennäköisin syin epäiltynä poliisin vaatimuksesta.

Poliisi ei tiedota enempää

Vangitun miehen epäillään ajaneen henkilöautolla tahallaan päin toista miestä Eurassa Turuntiellä sijaitsevan kiinteistön edustalla. Esitutkinnassa on vahvistunut käsitys siitä, että tapahtuneesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. 

Asianomistaja ja epäilty ovat tunteneet entuudestaan ja poliisi epäilee, että teon motiivi liittyy heidän henkilökohtaisiin asioihinsa.

Asianomistaja sai tilanteessa vakavia vammoja. Syytteen nostamisen määräpäiväksi asiassa määrättiin 13. lokakuuta 2023. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lue myös:

    Uusimmat