Mainos

Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – vuonna 1994 syntynyt lahtelaismies otettiin kiinni

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan. Poliisi on ottanut vuonna 1994 syntyneen lahtelaisen miehen kiinni epäiltynä teosta.

Liekit tuhosivat kahdeksan asunnon rivitalon Heinolan Peiponpolulla. Pelastuslaitoksen mukaan kaksikerroksisesta rakennuksesta evakuoitiin 15 ihmistä.

–  Asukkaat olivat herätelleet ja hälyttäneet toisiaan, päällikköpäivystäjä Vesa Lehtinen kertoi aamupäivällä, jolloin pelastuslaitos suoritti jälkisammutustöitä palopaikalla.

Poliisi tiedotti tänään iltapäivällä, että tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Epäilty asuu muualla

Poliisi otti lahtelaismiehen kiinni tänään päivällä. Mies ei itse asu palaneessa rivitalossa. Poliisi ei kommentoi, asuuko rivitalossa epäillyn tuttuja tai sukulaisia.

– Häntä ei ole päästy kuulustelemaan vielä. Tutkinta on aivan alkuvaiheessa emmekä kerro tässä vaiheessa enempää, rikosylikomisario Miia Lehtinen Hämeen poliisista kertoo.

Rivitalo kärsi palo- ja vesivahingoista.

–  Se on periaatteessa purkukunnossa, Vesa Lehtinen arvioi aiemmin tänään.

Hälytys palosta tuli kolmeen aikoihin yöllä. Ilmoituksessa kerrottiin, että rivitalon kattorakenteet palavat. Palosta ei aiheutunut vahinkoa muille rakennuksille.

Poliisin mukaan asiasta tiedotetaan seuraavan kerran huomenna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.