Mainos

Mikkelin viimeöisestä kerrostalopalosta epäilty mies pidätettiin

Yksi mies on pidätetty epäiltynä Mikkelin viimeöisen kerrostalopalon sytyttämisestä, kertoo Itä-Suomen poliisi. Häntä epäillään törkeästä tuhotyöstä. Epäilty on mikkeliläinen ja syntynyt vuonna 1991.

Nelikerroksinen talo jouduttiin evakuoimaan palon vuoksi viime yönä. Poliisin mukaan palo alkoi kerrostalon rappukäytävästä eikä yhdestä asunnoista, kuten ensin arveltiin.

Talon asukkaista kaksi joutui pakenemaan hyppäämällä parvekkeelta alas. Pudotusta oli noin kolme metriä. Kaksikko vietiin sairaalahoitoon. Heidän vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Karsikkoniementiellä syttyneestä palosta puoli kahdentoista aikaan eilen. Päivystävän palomestarin Timo Merivirran mukaan palo oli raju.

Talosta evakuoitiin kaikkiaan parikymmentä ihmistä ja neljä kissaa. Sammutustyöt saatiin päätökseen kolmen aikaan yöllä. Vielä ei ole tiedossa, milloin evakuoidut pääsevät palaamaan koteihinsa.

Poliisi kertoo, että palopaikalla on tänään tehty teknistä tutkintaa ja talon asukkaita on puhutettu. Tutkinnallisiin syihin vedoten poliisi ei tässä vaiheessa kerro enempää yksityiskohtia tapahtumista.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.