Poliisi epäilee Arto Paasilinnaa pahoinpitelystä

Kirjailija Arto Paasilinna on joutunut ikävään valoon toistamiseen viikon sisään. Nyt Espoon poliisi epäilee Paasilinnaa myös pahoinpitelystä.

Viime perjantaina kirjailija ajoi rajun kolarin Länsiväylällä. Hän ajoi vastaantulevien kaistalla ja törmäsi vastaan tulevaan autoon, jonka kuljettaja loukkaantui lievästi. Alkometri näytti nollaa, mutta poliisin mukaan turmakuski oli sekava. Poliisi epäilee häntä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja vamman tuottamisesta.

7 päivää -lehti kertoi eilen, että kolaria edeltävänä iltana kirjailija oli tapellut ravintolassa Espoon Matinkylässä. Kahakan toinen osapuoli kertoi lehdelle, että Paasilinna oli lyönyt häntä nyrkillä kasvoihin. Tuloksena oli 11 tikkiä alahuuleen.

Arto Paasilinna myöntää Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä sanaharkan, mutta kiistää lyömisen. Kirjailijan mukaan mies oli tullut tahallaan ärsyttämään häntä. Espoon poliisin mukaan esitutkinta on vasta alussa, eikä Paasilinnaa ole vielä kuulusteltu asiassa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat