Mainos

Poliisi epäilee: 82-vuotias kosti häädön räjäyttämällä asunnon

Italian viranomaiset ovat joutuneet selvittämään tapausta, jossa 82-vuotiasta naista epäillään kerrostaloasunnon tahallisesta räjäyttämisestä.

Roomassa sijaitsevaa kerrostaloa vavahdutti tiistaiyönä räjähdys, jonka seurauksena kuoli yksi ihminen. Lisäksi 21 ihmistä loukkaantui, ja yhden heistä tila on vakava, la Repubblica kertoo. Yksitoista asuntoa on asuinkelvottomia, sillä räjähdys vaurioitti pahoin rakennuksen porrashuonetta.

– Olimme kaikki vaarassa kuolla. Kuulimme valtavan pamauksen. Kaksi ihmistä hyppäsi peloissaan ikkunasta, eräs kerrostalon asukas kertoi.

Kuolonuhri on 50-vuotias kolmen lapsen isä, joka löytyi ikkunattomasta kylpyhuoneesta. Hänen epäillään tukehtuneen räjähdystä seuranneessa tulipalossa syntyneisiin savukaasuihin.

Uhkausviesti johti epäillyn jäljille

Räjähdyksen syyksi on alustavien tutkimusten mukaan todettu auki jätetty kaasupullo ensimmäisessä kerroksessa sijainneen, tyhjillään olleen asunnon sisäänkäynnin luona. Poliisi epäilee teosta asunnossa asunutta 82-vuotiasta naista, joka oli saanut jo neljä häätömääräystä.

Viranomaiset löysivät talon lähelle pysäköidyn auton ikkunasta viestin, jossa luki “En anna teidän nauttia tästä talosta, varkaat”.

Nainen löydettiin räjähdyspaikan lähellä sijaitsevasta uudesta vuokra-asunnostaan. Häntä syytetään nyt murhasta ja joukkomurhan yrityksestä. Hän ei kadu tekoaan, la Repubblica kertoo.

Naapurien mukaan nainen oli elänyt asuntoonsa sulkeutuneena. Tammikuussa hän oli sytyttänyt parvekkeellaan nojatuolin tuleen, minkä jälkeen kaasun tulo asuntoon oli katkaistu.

Corriere della seran mukaan naisen aviomies kuoli neljä vuotta sitten, eikä nainen ollut miehensä lasten kanssa samaa mieltä asunnon myymisestä. Uuden omistajan oli määrä ottaa asunto hallintaansa torstaina.

La Repubblican mukaan nainen omistaa useita asuntoja Rooman alueella ja yhden Sardiniassa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.