Mainos

Poliisi epäilee: 68-vuotias käytti hyväksi kateissa ollutta tyttöä

Tamperelaista miestä epäillään kolmen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miestä epäillään myös törkeästä raiskauksesta, kertoo Joensuun poliisi.   

Itäsuomalaisen 15-vuotiaan tytön epäillään joutuneen miehen uhriksi viime syksynä. Poliisin mukaan mies oli vienyt netissä tapaamansa tytön useaksi yöksi mökille, jossa epäillyt rikokset tapahtuivat. 

– Kyse on ollut houkuttelusta. Tyttö ja mies olivat tavanneet aikuisille tarkoitetulla seuranhakupalstalla. Mökkireissun jälkeen tyttö tuli junalla kotiin ja kertoi, mitä oli tapahtunut. Siitä käynnistettiin tutkimukset, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Simo Hämäläinen MTV Uutisille.

Poliisi epäilee, että miehellä on ollut kaksi muutakin lapsiuhria, molemmat 12-vuotiaita. Osassa tapauksista epäillään törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja osassa perusmuotoista.

Mies on lähtökohtaisesti kiistänyt syyllisyytensä asiassa.

– Hänellä ei ole mitään aiempaa rikoshistoriaa. Hän on elänyt normaalia elämää, ollut työelämässä mukana.

Vyyhti on edennyt syyteharkintaan. 68-vuotias epäilty on ollut vangittuna syksystä asti.

Häntä epäillään myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lasta esittävien kuvien levittämisestä ja hallussapidosta. Lisäksi tutkinnan yhteydessä paljastui useita muitakin rikosepäilyjä eri puolilla Suomea. Niitä tutkivat kyseisen alueen poliisiyksiköt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.