Mainos

Pokémon Go'n uusi päivitys päästää pelaajan lähemmäksi Pokémoneja – toimii vain iOS-laitteilla

Applen iOS-laitteisiinsa kehittämä ARKit-laitteistokiihdytys on otettu käyttöön suositussa Pokémon Go -mobiilipelissä. Pelin AR+ -päivitys päästää pelaajat entistä paremmin kosketuksiin Pokémonien kanssa.

Pokémon Go’n lisätyn todellisuuden toiminnot päivittyivät juuri ennen joulua. Pelin kehittänyt Niantic ilmoitti verkkosivuillaan, että Pokémon Go alkaa käyttää Applen ARKit-tekniikkaa iOS 11 -käyttöjärjestelmällä toimivissa mobiililaitteissa.

AR+ -asetuksen päälle kytkeminen Pokémon Go -pelissä päästää iPhone ja iPad -käyttäjät lähemmäksi villejä Pokémoneja. Pelaajien pitäisi myös kokea suorempaa ja dynaamisempaa vuorovaikutusta Pokémonien kanssa. Jos pelaaja lähestyy tai loittonee ruudulla näkyvää villiä Pokémonia, pitäisi hahmon reagoida myös sen mukaisesti – esimerkiksi juosta pakoon liian lähellä tullutta pelaajaa.


Päivityksen ja AR+ -laajennuksen myötä pelaaja voi myös saada ”Expert Handler” -kokemusbonuksen, jos pelaaja pääsee pyydystämään Pokémonin todella läheltä ilman, että se pelästyy ja pakenee ensin.

AR+ käyttää Applen omaa lisätyn todellisuuden ARKit-ohjelmistoa, joten vain Applen laitteilla peliä pelaavat pääsevät nauttimaan sen tuomista lisäominaisuuksista. Parannettu AR-toiminto oli ollut Nianticilla työn alla useamman kuukauden ajan.

Lähde: Polygon


---

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.