Mainos

Pojat kuolivat terrori-iskussa – vanhemmat haastoivat Hillary Clintonin oikeuteen

Yhdysvalloissa kahden Benghazin terrori-iskussa kuolleen amerikkalaisen vanhemmat ovat nostaneet syytteen demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonia vastaan. Vanhempien mukaan Clintonin varomattomuus salaiseksi luokiteltujen sähköpostien kanssa oli osasyynä heidän poikiensa kuolemaan. Tapauksesta uutisoi Fox News.

Yhdysvaltojen suurlähettiläs ja kolme muuta yhdysvaltalaista kuolivat Libyan Benghazissa maan suurlähetystöön tehdyssä terrori-iskussa vuonna 2012.

Oikeushaasteen Clintonia vastaan ovat nostaneet iskussa surmansa saaneen Sean Smithin äiti sekä Charles Woodsin isä.

Haasteen mukaan Hillary Clinton oli osaltaan aiheuttanut poikien kuoleman käyttäessään yksityistä sähköpostiaan.

– Käyttäessään salaista, yksityistä sähköpostipalvelua, jota nyt tiedämme käytetyn kommunikointiin suurlähettiläs Christopher Stevensin kanssa salaista ja luottamuksellista tietoa sisältäen, ja jonka nyt myös tiedämme todennäköisesti joutuneen terroristiryhmiin yhdistettyjen tahojen, kuten Iranin, Venäjän, Kiinan ja Pohjois-Korean tietomurron kohteeksi, on selvää että Hillary Clinton huolimattomasti ja holtittomasti luovutti tietoa kantajien poikien sijainnista, joka johti terroristi-iskuun, joka maksoi heidän henkensä, Smithin ja Woodsin vanhempia edustava Larry Klayman kommentoi tiedotteessa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.