Poikkeuksellisen uran tehnyt Mikko Alatalo kertoo uusista kuvioistaan: "Politiikka tulee, politiikka menee, mutta laulut jäävät"

Kansan kestosuosikki Mikko Alatalo kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan 1:35
Katso video! Kansan kestosuosikki Mikko Alatalo paljasti tulevaisuuden suunnitelmansa!

Mikko Alatalo iloitsee pitkästä urastaan kansan parissa.

Pitkän ja monipuolisen uran tehnyt Mikko Alatalo vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa työstään kansan parissa.

Hyväntuulinen Alatalo kertoo, kuinka uraan on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Monet 80-luvulla kasvaneet lapset muistavat edelleen Alatalon lukuisat lastenlaulut ja sitä vanhemmat muistavat hänet muun muassa rock-musiikista. Myöhemmin Alatalo siirtyi kansanedustajan uralle.

Näkyvän uran eduskunnassa tehnyt Alatalo iloitsee monipuolisista töistään, mutta intohimo hänellä on edelleen musiikissa.

– Politiikka tulee, politiikka menee, mutta laulut jäävät, Alatalo nauraa.

Yli 400 000 myytyä levyä myöhemmin Alatalo kertoo, ettei nuorena olisi uskonut tekevänsä niin pitkää uraa musiikin parissa.

– Minusta piti tulla toimittaja, mutta se jäi sivuammatiksi. Kun kansalla on sellainen maku, niin pakkohan se on lähteä keikoille ja levyjäkin tehdä, iloinen Alatalo toteaa.

Edelleen suurta suosiota nauttiva Alatalo kertoo rauhoittaneensa keikkatahtiaan. Hän muistelee lämmöllä edesmenneitä muusikkoystäviään ja mainitsee erityisesti Juice Leskisen.

– Taivaallisessa orkesterissa alkaa olemaan aika paljon ihmisiä ja ensimmäisenä mieleeni tulee tietysti Juice. Onneksi ehdimme tekemään vielä yhden levynkin vanhoilla päivillä, Alatalo muistelee.

Tulevaisuudessa Alatalolla on musiikin lisäksi uusia mielenkiintoisia projekteja, kuten ensi kesänä Sappeen kesäteatterissa nähtävä Mikko Alatalo -musikaali

– Olen todella ylpeä siitä, että sellainen tehdään, koska yleensähän tällaiset tehdään postuumisti, Alatalo iloitsee

Musikaalin lisäksi Alatalo odottaa innoissaan ensi syksynä tiedossa olevaa Coitus Int -bändin paluukiertuetta, sekä tribuuttilevyä.

– Olemme Harrin ja Penan kanssa enää ainoat, jotka ovat jäljellä, hengissä tai järjissään, Alatalo vitsailee.

Hän paljastaa, että tulevalla levyllä tullaan kuulemaan vanhoja lauluja ja odottaa, että pääsee työskentelemään vanhojen bänditovereiden kanssa.

Katso Mikko Alatalon koko haastattelu alta olevalta videolta

Mikko Alatalon uudet urasuunnitelmat 17:53

Lue myös:

    Uusimmat