Poikkeuksellisen sähäkkä matkatuliainen: Nainen lensi 15 000 kilometriä käärme jäniksenä kengässään

Australian-matkaltaan palannut skotlantilaisnainen yllättyi pahanpäiväisesti, kun hänen matkalaukustaan luikerteli lennon jälkeen lähes 15 000 kilometriä jäniksenä matkustanut käärme, uutisoi Australian Broadcasting Corporation (ABC News).

Käärme oli loikoillut matkalaukussa koko matkan Queenslandista Glasgow’hun. Matkalaukun omistaja löysi käärmeen kerältä kengästään. Matkalla matelija oli tappanut aikaa luomalla nahkansa.

Naisen tyttären puoliso kommentoi tapausta ABC Newsille. Hänen mukaansa nainen oli ensin ajatellut, että kyseessä on käytännön pila.

– Itse asiassa hän ajatteli, että Sarah (tytär) ja minä olisimme laittaneet kenkään leikkikäärmeen häntä ärsyttääksemme. Joten hän ajatteli ensin, että kyseessä on vitsi. Sitten hän kosketti sitä ja se liikahti, mies kuvailee.

Paikalle hälytettiin eläinsuojelujärjestö. Salamatkustaja todettiin vaarattomaksi pytoniksi.

ABC Newsin haastatteleman miehen mukaan paikalle jouduttiin kuitenkin hälyttämään tämän jälkeen vielä toiset auttajat, sillä käärmeen kohtaamisesta vaikuttunut anoppi ei ollut suostunut itse purkamaan matkalaukkuaan lisäyllätysten pelossa.

Lue myös:

    Uusimmat