Nainen imuroi käärmeen Australiassa – "Juuri kun luulet nähneesi kaiken tässä työssä..."

Käärme joutui elämänsä automatkalle: ”Tämä on australialaisin video, jonka olen koskaan nähnyt” 2:33
KATSO MYÖS: Tämä käärme puolestaan joutui elämänsä automatkalle.

Australialaismies joutui soittamaan käärmeiden pyydystäjän paikalle, kun hänen vaimonsa imuroi käärmeen, uutisoi Newsweek.

Käärmeiden pyydystäjä Drew Godfrey oli lähdössä kajakkiretkelle, kun hän sai puhelun Australian Queenslandissa sijaitsevasta lomakohteesta.

– Juuri kun luulet nähneesi kaiken tässä työssä, joku soittaa ja sanoo, että hänen vaimonsa on imaissut käärmeen imuriin, Godfrey kirjoittaa Facebook-julkaisussaan.

Alun perin pariskunta oli soittanut Godfreylle ja pyytänyt viemään käärmeen pois loma-asunnosta, mutta tuon ensimmäisen puhelun jälkeen tilanne eskaloitui.

– Hän soitti takaisin nopeasti sanoen, ettei tarvitse huolehtia, sillä hänen vaimonsa oli imuroinut sen. Selitin, että kyseessä oli suojeltu laji, ja olisi julmaa ja laitonta jättää se sinne, Godfrey kertoi Newsweekille.

Pariskunta ymmärsi tilanteen hyvin ja otti mielissään käärmeiden pyydystäjän avun vastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käärme selvisi vahingoittumattomana

Godfreyn jakamalla videolla hän avaa varovasti terassille jätetyn imurin, jonka letkun ympärille oli kiedottu muovipussi käärmeen karkaamisen estämiseksi. Käärme-ekspertti avasi imurin varovasti ja poisti pölypussin.

Imurista löytynyt pieni käärme oli lievästi myrkyllinen, mutta ei ihmisille vaarallinen. Godfrey kuvailee kyseisen käärmeen puremaa kuin mehiläisen pistoksi.

Vauvakäärme oli Godfreyn mukaan vahingoittumaton, pölyinen ja hämmentynyt.

– Se oli vain iloinen ollessaan vapaa.

Käärmeiden pyydystäjä vapautti pikkukäärmeen lähimaastoon tarpeeksi kauas ihmisistä ja heidän taloistaan.

Lue myös:

    Uusimmat