Pohjosen ja Pakarisen unelmien tangoliitto särkyi – kuvat vuosien varrelta

Tangokuningatar Heidi Pakarinen ja tangokuningas Mika Pohjonen ovat eronneet. Pari piti yhtä lähes 20 vuoden ajan.

Laulaja Mika Pohjonen kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi vuonna 1992. Vain muutama vuosi voiton jälkeen Mika tapasi Heidin ensimmäisen kerran ja parin suhde alkoi vuonna 1996.

Perheessä elettiin pitkään Mikan aikataulujen mukaan. Vuonna 2005 parin onni täydentyi esikoistyttärellä Helmi-Emmeliinalla ja parin vuoden päästä perheeseen syntyi toinen lapsi, Hertta-Angeliina.

Pariskunta kihlautui vuonna 2005 esikoisensa ristiäisten yhteydessä ja samana vuonna Heidi jäi kotiäidiksi.

Heidi ehti olla kotiäitinä usean vuoden ajan, kunnes kesällä 2013 hänet kruunattiinkin tangokuningattareksi. Kruunaamisen myötä myös Heidi palasi tosissaan keikoille ja työelämään.

Helmikuussa Pakarinen kertoi MTV.fille lastenhoitojärjestelyjen olevan välillä haastavia.

– Lastenhoidossa on joskus säätäminen, mutta onneksi meillä on hyvä verkosto. Eilen piti soittaa neljä hoitajaa läpi, ja kaikilla oli menoa. Lopulta mummo ja pappa pääsivät tulemaan, Pakarinen kertoi helmikuussa Tangomarkkinoiden pressitilaisuudessa.

Vaikka työt pitävät tangokuningattaren välillä kiireisenä, on perhe ollut aina ykkössijalla.

– Kun olen kotona, niin todella myös olen läsnä, ja annan kaiken ajan lapsille, Pakarinen kertoi helmikuussa.

Eron myötä Pakarinen etsii Lahdesta kotoa, jonne hän voi sitten asettua tyttöjen kanssa. Tässä vaiheessa pari ei kuitenkaan ole vielä päättänyt, miten lasten hoito tulevaisuudessa järjestetään.

– Emme ole sopineet lasten asioista, sillä en ole juuri ollut Mikan kanssa yhteydessä. Toivottavasti meidän keskinäiset vielä paranevat, Heidi mietti MTV.fin haastattelussa torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja