Podcast: Joel Hokka syö vain kahta ruokaa: "En suostu syömään mitään muuta"

Blind Channel esiintyy Putouksessa 3:40
Blind Channel esiintyi helmikuussa Putouksessa.

Ylen podcastissa vierailleen Blind Channelin riveistä tunnetun laulajan Joel Hokan ruokavaliota voisi luonnehtia hyvin yksinkertaiseksi. 

Blind Channelin laulaja Joel Hokka kertoo Ylen Gogin kantabaari -podcastissa juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalikselle syövänsä vain valmisruisleipiä ja sushia. 

Mavromichalis esitti podcastissa väittämiä Hokalle ja toiselle vieraalle Enni Koistiselle. Yksi väittämistä oli ”olen nirso ruoan suhteen”. Hokka myönsi olevansa. 

– Kun olin lapsi, niin mutsi on sanonut, etten syönyt mitään muuta kuin makaronia ja ketsuppia. Aikuisiällä ruokavalioni perustuu oikeastaan vain valmisruisleipiin. Sitten vieressäni on makea sushibuffet, jossa käyn lähes aina, kun olen Helsingissä. Juon vain Redbullia ja valkoviiniä. En suostu syömään mitään muuta, olen tosi tarkka, Hokka kertoi. 

Hokka kertoo podcastissa, että lääkäri on sanonut hänelle, että sushissa on hyvät ravintoarvot muiden muassa avokadon sekä lohen takia ja ruisleipä on hyvä kuidunlähde.

Laulajan mukaan valkoviini rauhoittaa häntä, jos on tiukka paikka. Hokka ja Blind Channelin toinen laulaja Niko Moilanen kertoivat helmikuussa MTV Uutisille rutiineistaan kiertueilla. Tuolloin Hokka mainitsi, että juo lasillisen juuri valkoviiniä ennen keikkaa. 

– Keikkojen jälkeiseltä ajalta olen jättänyt juomisen pois. Voin juoda yhden oluen ruoan kanssa. Bussissa saatan mennä kuskin viereiselle penkille istumaan ja kuuntelen jotakin todella rentoa musiikkia niin kauan, että rauhoitun ja voin pestä hampaat bussin vessassa ja mennä nukkumaan, Hokka paljasti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat