Podcast: Heidi Sohlberg joutui kohtaamaan 19-vuotiaana törkyväitteitä isä-tytär-suhteestaan: "Se meni ihan sairaaksi”

Ex-missi Heidi Sohlberg lähti testaamaan kanttiaan viidakkoon 9:16
Ex-missi Heidi Sohlberg lähti testaamaan kanttiaan viidakkoon – näin hän kertoo kokemuksesta

Heidi Sohlberg kertoo Iriz Silander & VIP-vieraat-podcastissa, miten julkisuuden alussa jotkut epäilivät hänen isänsä motiiveja kannustaa tytärtään kauneuskilpailuissa.

Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg kertoo podcast-haastattelussa, millaiseen julkisuusmylläkkään hän päätyi isän hyvää tarkoittavien kommenttien vuoksi missivuotensa aikana. Isä oli antanut tyttärestään haastattelun lehdelle, mikä paisui ikäväksi kohuksi.

– Se oli lehtihaastattelu, missä isä kommentoi jotain minun paksuja nilkkojani. Siitä nousi ihan hirveä haloo ja se kasautui koko tilanne. Joku ajatteli minun ja isäni suhteesta, että on muka insestinen ilmapiiri. Se meni ihan sairaaksi, Sohlberg kuvailee.

– Se oli niin outoa siihen aikaan 21 vuotta sitten, että isä kannustaa tytärtään kauneuskilpailuissa.

Sohlbergin äiti kuoli rintasyöpään ja isä jäi kasvattamaan tytärtään yksin. Isän ja tyttären välit ovat läheiset.

– Minulla on isän kanssa tosi läheiset välit, jotka tulivat kaikille siinä selväksi kun äiti on menehtynyt, niin iskä saattoi heittää jotain ja edelleenkin voi heittää eikä se tarkoita, että liittyisi mitenkään tallaiseen sairaaseen asiaan. Tuntui itselleen pahalta. Eihän tuollaisia edes arvostella, jos vaikka äiti kannustaa poikaa lätkäkaukalon laidalla.

Heidi Sohlberg tähdittää tällä hetkellä MTV3-kanavalla nähtävää Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois -ohjelmaa.

Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcast julkaistaan Podplayn palvelussa. Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Lue myös:

    Uusimmat