Plusmalli ja sometähti Pasha Pozdniakova haaveilee musiikkitähteydestä: "Olen valmis siihen, että kaikenlaista palautetta tietenkin tulee"

Plusmalli Pasha Pozdniakova on kohdannut venäläisvihaa – miettii sukunimen vaihtoa 9:06
Pasha Pozdniakova on kohdannut venäläisvihaa – miettii sukunimen vaihtoa

Plusmalli ja sometähti Pasha Pozdniakova keskittyy OnlyFansin ohella uusiin haasteisiin.

Plusmalli ja OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova on kerännyt Instagram-tilillensä jo yli 2 miljoonaa seuraajaa. Sensuelleja kuvia jakava Pozdniakova kertoo olleensa myös yksi ensimmäisiä OnlyFans-sisällöntuottajia Suomessa. Pohjois-Italiassa kesälomaa viettävä Pozdniakova sanoo MTV Uutisille jättäneensä OnlyFansin tekemisen vähemmälle ja keskittyvänsä nyt uusiin haasteisiin.

– Julkaisin ensimmäisen oman kappaleeni huhtikuussa ja valmistelen parhaillaan seuraavaa biisiä, jonka julkaisen syksyllä.

Pashulia-nimellä esiintyvä Pozdniakova kertoo, että on laulanut ja harrastanut musiikkia jo pitkään. Hänen mukaansa ihmiset ovat olleet yllättyneitä hänen taiteellisuudestaan. Pozdniakova sanoittaa itse omat kappaleensa, vaikka hänellä on takanaan tuotantotiimi.

– Olen saanut hyvää palautetta, mutta myös kriittistä. Moni ei varmasti osannut odottaa, että teen musiikkia, koska olen tullut julkisuuteen nimenomaan somesisällölläni. Olen valmistautunut siihen, että kaikenlaista palautetta tietenkin tulee.

Näet kuvan tästä!

Vaikka hän kertoo vähentäneensä OnlyFans-sisällön tekoa, niin hän on kiitollinen somen antamista mahdollisuuksista.

– Olen somen kautta luonut kansainvälisiäkin suhteita ja tulevaisuudessa haaveilen musiikin tekemisestä myös ulkomailla. Minulla on kontakteja aika paljon muun muassa Yhdysvaltoihin, Pozdniakova paljastaa ja kuvailee tyyliään R&B popiksi.

Pozdniakova kertoo tiedostavansa, että suurille musiikkimarkkinoille on vaikea päästä. Hän sanoo tekevänsä paljon töitä uransa eteen.

– Minusta on tärkeää tehdä asioita, jotka kiinnostavat, koska meillä on vain yksi elämä. Olen myös ollut hyvin tarkka somesisällöstäni, koska kaikki mitä laittaa nettiin jää sinne. Alusta asti olen julkaissut tyylikkäitä kuvia, joissa en paljasta liikaa, Pozdniakova pohtii.

Hän kertoo, että somen suhteen hänellä on jo uudet suunnitelmat.

– Minulla on kaikenlaisia suunnitelmia OnlyFansin kasvattamiseen ja laajentamiseen, mutta en voi vielä paljastaa mitä, hän kertoo salaperäisesti.

MTV somekuningattaren kotona – Pasha Pozdnyakova kertoo, miten saa miljoona seuraajaa 6:00
MTV somekuningattaren kotona – Pasha Pozdnyakova kertoo, miten saa miljoona seuraajaa!

Lue myös:

    Uusimmat