Pluskoon malli oli menossa yökerhoon juhlimaan – promoottori tyrmäsi haaveet ylipainon vuoksi

Suomi lihoo - saako siitä puhua? 9:11
Saako lihavuudesta puhua Suomessa?

Mallin töitä tekevä montrealilainen Naomie Chaput väittää, että hän ei päässyt miamilaiseen yökerhoon, koska siellä esiintynyt räppäri Future oli antanut porttikiellon ”läskeille”. Artisti on kiistänyt syytökset Twitterissä. Tapauksesta uutisoi muun muassa BuzzFeed News -sivusto.

Mallin töitä tekevä Naomie Chaput oli viime viikolla kuvauksissa Miamissa. Perjantaina hän päätti suunnata ystäviensä kanssa Story-yökerhoon, mutta he eivät päässeet sisään.

– Matkalla yökerhoon he olivat yhteyksissä promoottoriin, jonka oli ollut tarkoitus järjestää heille sisäänpääsy, Naomien tiedottaja Daniel Bouabdo kertoo BuzzFeed News -sivustolle.

Bouabdon mukaan promoottori kuitenkin totesi, että ”heidän ei kannata edes vaivautua, sillä Future ei halua paikalle läskejä".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hänen mukaansa Future pyysi, että paikalle ei päästettäisi läskejä, Bouabdo kertoo.

Naomie kertoi tapahtuneensta Instagramin tarinassa.

– Ei sillä, että olisin halunnut henkilökohtaisesti tavata Futuren. Minua eivät mitkään räppärit kiinnosta. Kyse on siitä, että eletään vuotta 2019, ja joku sanoo, että tälle klubille ei haluta läskejä.

BuzzFeedin mukaan myös Naomien ystävä kommentoi, että kyseinen artisti on toivonut, että paikalle ei tulisi pluskoon naisia. Hänen mukaansa Future esittää pyynnön joka kerta, kun on esiintymässä Storyssa.

Artisti kieltää syrjintäväitteet

Bouabdo ei ole BuzzFeedin mukaan saanut minkäänlaista selitystä tapahtuneeseen yökerholta tai Futuren tiimiltä.

Artisti itse kielsi kaiken Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lakkaa mustamaalaamasta minua. Rakastan kaikkia naisia! hän twiittasi.

Mallin kerrotaan olleen räppäriin yhteydessä henkilökohtaisesti. New York Postin ja BuzzFeedin tietojen mukaan Future on syyttänyt yökerhoa syrjinnästä.

BuzzFeed kertoo myös, että Naomie ja Bouabdo ovat palkanneet juristin selvittämään asiaa yökerhon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat