Playboy-perijä ja Harry Potter -kaunotar saivat esikoisensa – jakoivat tunteikkaat hetket seuraajien kanssa

Edesmenneen Playboy-mogulin Hugh Hefnerin poika Cooper Hefner iloitsee Instagramissa esikoisensa syntymästä.

Edesmenneen Playboy-mogulin Hugh Hefnerin Cooper-pojasta on tullut isä. Tuore isä julkisti asian Instagram-tilillään varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Pienokainen syntyi maanantaina iltapäivällä paikallista aikaa.

Tuore äiti Scarlett Hefner (o.s. Byrne) muistetaan Pansy Parkinsonin roolistaan Harry Potter -elokuvasarjassa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmetyvistä nuolista.

– Tänään kello 17.23 Scarlett ja minä toivotimme tervetulleeksi maailmaan tyttäremme Betsy Rose Hefnerin. Olemme täynnä kiitollisuutta, rakkautta ja iloa, Cooper kirjoitti.

Hän jakoi Instagram-tilillään nuoren perheen ensimmäisiä, tunteikkaita hetkiä myös yli sadalletuhannelle seuraajalleen. Perhekuvan lisäksi hän julkaisi myös kuvan pienestä Betsy Rosesta sekä videopätkän, jossa pienokainen on äitinsä rinnalla ja Cooper suukottaa vaimoaan otsalle.

Hefnerit ilmoittivat kihlauksestaan elokuussa 2015. Pari oli tuolloin seurustellut noin kahden vuoden ajan. Avioliittoon he ilmoittivat astelleensa marraskuussa 2019.

Cooperin äiti on Playboy-moguli Hugh Hefnerin toisena vaimona tunnettu Playboy-pupu Kimberley Conrad.  Parin liitto kukoisti vuosina 1989–1998, mutta avioero astui voimaan vasta vuonna 2010. Hugh Hefner menehtyi vuonna 2017, joten hän ei päässyt juhlistamaan poikansa häitä tai lapsenlapsensa syntymää.

Cooper on toiminut isänsä kuoleman jälkeen Playboy Enteprisesin operatiivisena johtajana. Hän peri myös muhkean osuuden isänsä miljoonaomaisuudesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja