Playboy-missi Erika Helin tilittää törkyeroaan: "Mies oli alkanut seurustelemaan uuden naisen kanssa"

Missipiireistä tunnettu Erika Helin kertoo järkyttyneensä erostaan.

Miss Suomi -kilpailusta ja Playboy-lehden kuvauksista tunnettu Erika Helin kertoo tuoreita kuulumisiaan ravintola Hampton Bayn kesäkauden avajaisissa. Helin on juuri palannut takaisin Suomeen Maltalta, jossa hän asuu vakituisesti.

Erika kertoo MTV Uutisille seurustelleensa pitkään miehen kanssa, mutta erosi vuodenvaihteessa draamantäyteisten kuvioiden myötä.  

– Oli taas kerran ikävämpi ero. Mies oli alkanut seurustelemaan uuden naisen kanssa ennen kuin erottiin. Taas kerran. Se oli aika jännää, että hän lähti Etelä-Amerikkaan ja väitti tulevansa vielä Maltalle takaisin. Jossain vaiheessa keväällä selvisi, että hän on lähtenyt uuden naisen kanssa sinne asumaan, Erika tilittää.

Helin kertoo kokeneensa kovia eron myötä.

– Oli todella inhottava kuvio. Talvella oli masentunut olo ja vaikeaa pärjätä arkisissa asioissa ja töissä. Selvisin siitä kavereiden avustuksella ja iskälle soittelin Suomeen.

Helin ei haikaile uusien suhteiden perään tällä hetkellä.

– En ole miettinyt, että alkaisin mitään uutta suhdetta tässä säätämään.

Playboy-kuvaukset eivät tuoneet töitä

Helin poseerasi vuonna 2019 Playboy-lehdelle. Kuvaukset eivät poikineet uusia töitä. Sen sijaan Helin on elättänyt itsensä Only Fans -sivuston avulla.

– Se lähti todella hyvin liikkeelle. Olen elänyt päätoimisena Only Fans -tuottajana jo tässä muutaman vuoden. Rakennan senkin ympärille kaikkea. Minulta on tulossa online-valmennus ja olen tekemässä puhujakeikkoja. Kaikkea kivaa.

Helin kertoo saavansa paljon myös yksityisviestejä miehiltä sovelluksen kautta.

– Kaikki, jotka tilaavat sen kuukausimaksullisen pystyvät lähettämään minulle yksityisviestejä. Ne ovat todella tavallisia ihmisiä. Jutellaan ihan kuulumisista ja säästä ja siitä, miten viikonloppu on mennyt. Ihan perusjuttuja. Minulla ei ole siellä mitään seksichattia.

Kesäksi Sveitsiin hotellin malliksi

Suomessa Helin työskentelee parhaillaan uusien tuotantojen parissa.

– Tulin tekemään omaa podcastia ja käsikirjoitan Matkalla Miss Suomeksi -ohjelmaa. Olen jäänyt siihen porukkaan pyörimään ja ollut jonkin verran tv-tuotannoissa eri rooleissa. Kyllähän siinä tekemällä oppii.

– Olen menossa kesäksi Sveitsiin töihin. Menen hotelliin malliksi. Sinne tarvitaan myös malleja esiintymään.

Lue myös:

    Uusimmat