Playboy-kaunotar Erika Helin saa törkykommentteja somessa – ei enää poista niitä: "Jos vaikka kävisi tuuri ja teidän tulevat työnantajat törmäisivät kommentteihin"

Viime vuoden missifinalisti Erika Helin kertoi kuulumisiaan finaalin punaisella matolla –"Playboy-kuvani julkaistaa marraskuussa" 2:40
Erika Helin kertoi kuulumisiaan viime vuoden Miss Suomi -finaalissa: "Playboy-kuvani julkaistaan"

Erika Helin nousi aikoinaan julkisuuteen Paratiisihotelli-ohjelman kautta.

Playboy-lehdessä poseerannut missikaunotar Erika Helin avautuu kiusaamisessa Instagram-julkaisussaan. Julkisuudessa useamman vuoden ollut kaunotar kertoo, että häntä kiusattiin koulussa. Hän luuli pääsevänsä yläasteen jälkeen kiusaamisesta eroon, mutta nyt kiusaaminen on siirtynyt sosiaalisen median puolelle.

– Monesti asiasta puhuvaa aikuista jopa syyllistetään kiusaamisen uhriksi joutumisesta, perustellen sillä, että pitämällä julkista someprofiilia ikäänkuin antaisi luvan kohdella itseään miten sattuu. Eihän se nyt rakkaat ihan niinkään mene, Helin aloittaa pitkän tekstin.

Helin on pyrkinyt sivuuttamaan kiusaamisen kokonaan ja poistanut tuntemattomien ihmisten ikäviä kommentteja somejulkaisuistaan. Nyt hän päätti, että jättää tulevaisuudessa ne kaikkien nähtäville.

– Jätän siis jatkossa haukkumiskommentit näkyviin - varsinkin jos kyseessä on jonkun omalla kuvalla & nimellä varustettu profiili - jos vaikka kävisi tuuri ja teidän tulevat työnantajat ja asiakkaat törmäisivät kommentteihin, Helin kirjoittaa ja kehottaa katsomaan edellisen kuvan kommentteja.

– Nyt pliis lähtekää menee mun seuraajista jos aiheutan teille ahdistusta ja laittakaa koko sovellus tauolle, tän mestan ei oo tarkotus hallita kenenkään mielenterveyttä.

Helin nousi julkisuuteen, kun hän oli mukana Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna 2015. Kolme vuotta myöhemmin hän päätti lähteä tavoittelemaan Miss Suomen kruunua, mutta ei yltänyt kärkijoukkoon. Viime vuonna kurvikas kaunotar nähtiin Portugalin Playboy-lehden sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat