Pizzalähetti soitti ovikelloa – valvontakameraan tallentui odottamaton "hyökkäys" takavasemmalta

Orava hyökkäsi sisälle asuntoon, kun pizza saapui – ovikamera taltioi pizzalähetin hämmennyksen 1:08
Katonrajassa lymynnyt orava loikkasi yllättäen pizzakuskin yli sisälle asuntoon.

Ovikamera tallensi oravan hurjan loikan avoimesta ovesta sisälle asuntoon. Erikoisen tilanteen kruunasi pizzalähetin hämmennys.

Rodney ja Darian Herbertin ovikamera tallensi erikoisen tilanteen, kun orava singahti yllättäen etuovesta kotiin Slidellissä, Louisianassa. Kurre oli odottanut tilaisuuttaan syöksyä sisälle kuistilla katonrajassa varjoihin kätkeytyneenä.

Darian kertoo, että oli nähnyt oravan jo aiemmin palatessaan kauppareissulta talon seinällä kiipeilemässä.

–  Minulla tuli jo silloin tunne, että se aikoo hypätä, joten menin välittömästi sisälle pakoon sitä, Darien kertoo.

Darian oli pelästynyt oudosti käyttäytyvää oravaa niin pahasti, että oli lopulta kantanut kauppakassit takapihan kautta sisälle välttääkseen kohtaamasta kurrea.

Myöhemmin päivällä pariskunta oli tilannut pizzaa kotiinkuljetuksella.

–  Ajattelin vaaran olleen jo ohi nähdessäni pizzakuskin seisovan ihan normaalisti kuistilla, Darian kertaa nopeasti kehittynyttä tilannetta.

Pizzalähetti hämmentyi

Darianin avatessa oven katonrajassa lymynnyt orava kuitenkin hyppäsi naisen päähän ja säntäsi sisälle asuntoon. Pelästynyt Darian juoksi myös sisälle jättäen ovelle pöllämystyneen pizzalähetin höyryävän kuumien pizzojen kanssa.

–  Juoksin ruokailuhuoneeseemme ja kiipesin tuolin päälle. Huusin miehelleni Rodneylle, että hän tulisi auttamaan ja hakemaan oravan pois, Darian kertoo.

Samaan aikaan pizzalähetti jäi empimään kuistille pizzat yhä hallussaan. Lähetti ei ollut ilmeisesti alkuun edes huomannut sisään Darianin kimppuun hyökännyttä oravaa, eikä ollut siksi varma, mitä juuri oli tapahtunut. Kuunnellessaan sisältä kantautuvaa mekkalaa tilanteen laita kuitenkin hiljalleen selvisi myös lähetille.

Orava saatiin lopulta hätyytettyä ulos talosta. Pariskunta ei tiedä, mikä heidän asunnossaan alun perin houkutteli karvaista kurrea.

Voit katsoa ovikameran materiaalin yllättävästä tilanteesta artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: Reuters/Storyful

Lue myös:

    Uusimmat