Pirkko Mannola kihlattunsa Göran Stubbin pojan Alexanderin mahdollisesta presidenttiehdokkuudesta: "Olen vähän jäävi vastaamaan, mutta..."

Pirkko Mannola kommentoi kihlattunsa Göran Stubbin pojan Alexanderin mahdollista presidenttiehdokkuutta 1:05
Katso videolta, aikooko Pirkko Mannola juoda aamukahvit Alexander-mukista, jos Alexander Stubb lähtee mukaan presidenttikisaan.

Laulaja-näyttelijä Pirkko Mannola vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa 15. elokuuta. 

Laulaja-näyttelijä Pirkko Mannola kruunattiin Miss Suomeksi 65 vuotta sitten vuonna 1958. Pitkällä elämänkokemuksellaan hän antoikin 15. elokuuta neuvoja tulevalle Miss Suomelle. 

– Olkaa omina itsenänne, ottakaa rennosti. Ei pidä pingottaa. Oma karisma ja huumorintaju esille. Nauttikaa vuodesta, Mannola neuvoi Viiden jälkeen -ohjelmassa 15. elokuuta. 

Tämän vuoden Miss Suomi -finalistit julkistettiin niin ikään samana päivänä. 

Mannola on kihloissa Göran Stubbin kanssa, joka on mahdollisesti presidenttiehdokkaaksi lähtevän Alexander Stubbin isä. Mannola kertoikin mielipiteensä, jos Alexander ilmoittaa lähtevänsä presidenttikisaan mukaan. 

– Olen vähän jäävi vastaamaan, mutta jos hän lähtee, ja toivon, että hän lähtee, niin saadaan hyvä ehdokas, Mannola sanoi. 

Katso videolta, aikooko Pirkko Mannola juoda aamukahvit Alexander-mukista, jos Alexander Stubb lähtee mukaan presidenttikisaan.

Lue myös:

    Uusimmat