Eronneelta radiojuontaja Suvi Hartlinilta tunteikas päivitys: "Huumori on pelastusrengas"

Suvi Hartlin kertoo huumorin toimivan suruprosessin keskellä pelastusrenkaana.

Radio Novan suosittu juontaja Suvi Hartlin kertoi viime viikolla eronneensa miehestään Jussi Mäntysaaresta

Hartlin korosti, ettei eroon liity dramatiikkaa ja kertoo, että molemmat asuvat vielä samassa osoitteessa muita vaihtoehtoja kartoittaen. Samalla hän kertoo hyvistä väleistään Mäntysaaren kanssa, vaikka onkin surullinen ja pettynyt.

– Pitkässä juoksussa tämä kuitenkin lisää meidän kaikkien onnellisuutta. Pysytään läheisinä kavereina ja tyttären vanhempina, se ei koskaan tule muuttumaan, Hartlin lopettaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuoreimmassa Instagram-postaukseen hän puhuu surusta. Hartlinin mukaan oli kyse kuolemasta, välien katkeamisesta tai kuten hänen tapauksessaan parisuhteen päättymisestä, on pari asiaa varmaa. 

– Suruprosessiin ei ole yhtä kaavaa eikä se etene ihmisillä samaan tahtiin. Siinä vaiheessa kun parisuhdetilanteesta kommunikoidaan ulospäin esimerkiksi somessa niin voi olla varma, että asianomaisten elämässä on kuohunut jo pitkään. Menetystä on surtu yhdessä ja erikseen, ulkopuolisten shokki tulee siihen nähden aina isolla viiveellä. 

Hän kuvailee arkensa kantavan voiman olevan työ. Hartlin sanoo radiostudion olevan täydellinen kupla, johon paha olo ei muutaman tunnin ajan ulotu. 

– Elämäntilanteesta voi heittää rajujakin vitsiä ja se on mulle ihan ok. Huumori on pelastusrengas. Sitten tulee näitä hetkiä kun pysähtyy kotona miettimään ja tipahtaa totaalisesti. Kuuluu asiaan joo, mutta kouraisee syvältä. Nyt vaan yritän sietää olotilaa ja olla lempeä itselleni. Näinä aikoina muhun turvaudutaan ja tarvitsen itsekin olkapäitä, joihin nojata. Yritän ajatella, että ensi vuonna tähän aikaan on ehkä jo paljon parempi.

Suvi Hartlin juontaa Radio Novan suosittua iltapäivälähetystä yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat