Piritta Hagman jakaa yhä kodin ex-miehensä kanssa – näin tilanne muuttuu uusien kumppanien myötä: "En näe mitään syytä, miksi tällainen järjestely ei voisi toimia"

6:28
500-kiloinen Taneli vei tv-tähti Piritta Hagmanin sydämen – näin hänen elämänsä on mullistunut.

Fysioterapeutti Piritta Hagman kertoo MTV Uutisille uusista elämäänsä astuneista muutoksista.

Uuden rakkauden rinnalleen koripallovalmentajana Lassi Tuovista löytänyt fysioterapeutti Piritta Hagman kertoo videolla elämäänsä tulleista muutoksista. Hagman kertoo kuvanneensa Iholla-sarjaan, miten hän tapasi nykyisen kumppaninsa ja miten rakkaus Susijengin valmentajaan syttyi.

Piritta erosi entisestä miehestään, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista vuonna 2018. Heillä on kolme lasta. Ex-parilla on ollut jo vuosein ajan erikoinen asumiskuvio, jossa lapset asuvat samassa talossa vanhempien vaihtaessa kotia vuorotellen.

– Se on mennyt sen mukaan, että mikä on helpoin kaikille. Meillä on kolme lasta. Silloin oli kaksi koiraa, kaksi kissaa ja kameleontti. Heidän siirtämisensä on paljon isompi ruljanssi kuin kahden aikuisen ihmisen vaihtaminen sinne. Se on ollut käytännön sanelemaa ja se toimii tosi hyvin, Hagman kertoo.

Miten tilanne tulee muuttumaan uusien kumppanien myötä?

–Tämä on kunnioituksella heitä kohtaan. On ollut ihanaa huomata se ja uskon tähän muutenkin elämässä. Jos kumppanilleen saa turvallisen tunteen siitä, että kaikki on hyvin ja heille on täysin selvää missä mennään, niin en näe mitään syytä, miksi tällainen järjestely ei voisi toimia, Hagman tuumii.

Videolla Hagman kertoo uudesta perheenjäsenestään. Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja