Pippa Middleton otti parisuhteessaan askeleen vakavampaan suuntaan

Pippa Middleton on ottanut uuden askeleen parisuhteessaan.

Cambridgen herttuatar Kate Middletonin sisko Pippa Middleton on vakavissaan parisuhteessaan Alex Loudonin kanssa. Loudon on antanut Pipalle avaimet kotiinsa ja Pippa viihtyykin enenevässä määrin öitä miesystävänsä luona.

Pipalla on yhä oma asunto, mutta yöt oman kullan kainalossa ovat viime aikoina olleet Pipan mieleen.

– Hänellä on oma asunto Chelseassa. Hän viettää osan ajasta kotonaan ja osan Alexin luona. Tätä nykyä hän on viihtynyt paremmin Alexin luona. Pippa on jo muuttanut osan tavaroistaan Alexin luokse ja Alex on antanut hänelle asuntoonsa omat avaimet, jotta Pippa voisi liikkua vapaammin, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo.

Alex Loudon ei haluaisi, että hänen parisuhteensa olisi esillä. Siksi pariskunta pyrkiikin pitämään matalaa profiilia ja olemaan hätäilemättä.

– He viettävät valtavasti aikaa yhdessä, mutta he haluavat pitää suhteessaan matalampaa profiilia. Alex ei pidä hälinästä ja hänestä on epämukavaa, että hänen parisuhteestaan ollaan niin kiinnostuneita, lähde jatkoi.

Pariskunnan lähipiiri odottaa tietojen mukaan jo innolla kosintaa.

– William, Kate ja Pippan vanhemmat pitävät kovasti Alexista. He luottavat häneen ja pitävät häntä perheenjäsenenä. he olisivat varmasti iloisia, jos Alex kosisi Pippaa, lähde kertoi.

Myös Pipan kerrotaan olevan hyvin varma suhteestaan Alexiin. Pippa on myöntänyt olevansa korviaan myöten rakastunut.

– Pippa on korviaan myöten rakastunut Alexiin ja he saattavat hyvinkin päätyä naimisiin, lähde tiivisti.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Femalefirst

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja