Pippa Middletonilla oli vaikeuksia liian lyhyen mekon kanssa, katso!

Pippa Middleton vältti tekemästä "Lady Gagat" ja piti tiukasti kiinni mekkonsa helmasta, ettei vahingossakaan vilauttelisi muotinäytöksen eturivissä istuessaan.

Pippa Middleton vieraili ensi kertaa Lontoon muotiviikoilla eilen, 19. syyskuuta. Kaunotar istui tähtien täyttämässä eturivissä muun muassa Peaches Geldofin ja Rosario Dawsonin kanssa Temperleyn muotinäytöksessä.

Pippan saapuminen aiheutti hurjan salamavalojen välkkeen, sillä kaikki halusivat nähdä vilauksen Cambridgen herttuattaren Catherinen siskosta. Pippalla oli yllään aiemmin samana päivänä ostamansa Temperleyn kerman ja mustan sävyinen minimekko, virheetön meikki ja kiiltävät kiharat. Pippa näytti rentoutuneelta piirittävistä valokuvaajista huolimatta, mutta piti silti tiukasti hameenhelmaansa alhaalla välttääkseen mahdolliset vilautusmokat.

Pippa oli ennen julkisuuteen joutumistaan yleensä tuttu näky muotiviikoilla, mutta tämä oli Catherinen sisaren ensimmäinen näkyvä esiintyminen sitten kuninkaallisten häiden. Pippasta on tullut malliston suunnittelijan, Alice Temperlayn kanssa läheinen tämän tehtyä hänelle mittatilaustyönä smaragdinvihreän puvun Catherinen ja Williamin häiden juhlien vastaanotolle.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja