Pippa Laukka lätkäisee Tuomas Rajalan eteen lääkemääräyksen diabeteksen hoitoon: "Tämän muutoksen ansiosta olet päässyt eroon tästä"

Radiosta tuttu Tuomas Rajala onnistui tekemään täydellisen elämäntapamuutoksen Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Radiokanava HitMixin ohjelmapäällikkönä nykyisin työskentelevä radiojuontaja Tuomas Rajala lähti mukaan Olet mitä syöt -ohjelmaan, koska halusi muutosta painoonsa ja erityisesti terveyteensä. 

Loppupunnituksessa lääkäri Pippa Laukka pääseekin kertomaan miehelle iloisia uutisia. 

– Olemme tutkineet sinun verisuonten ikää ja silloin, kun me aloitettiin sinun verisuonet olivat kymmenen vuotta vanhemmat kuin sinä itse. Ja nyt tämän muutoksen jälkeen ne ovat 10 vuotta nuoremmat eli sinun ikäisesi, Laukka kertoo. 

Sen lisäksi mies on onnistunut pudottamaan kahdeksassa viikossa jopa 10 kiloa painoa pois. Vyötäröltä on lähtenyt 7 senttiä pois rasvaa. 

– Muistatko, kun mittasimme silloin alussa sinun veren rasva-arvon ja se oli huolestuttavan korkea. Nyt on se on puolet pienempi. 

Lopuksi Laukka kertoo Rajalalle uutisia, jotka saavat miehen herkistymään. Laukka lätkäisee miehen nenän eteen reseptin kakkostyypin diabeteksen hoitoon ja kysyy, mitä mietteitä tämä aiheuttaa miehessä. 

– No eihän tämä kivalta tunnu, Rajala sanoo vakavana. 

Sitten Laukka ottaa paperin ja repii sen kappaleiksi.

– Tämän muutoksen ansiosta sinä olet päässyt eroon sinun kakkostyypin diabeteksen diagnoosista, Laukka kertoo ja saa Rajalan kyyneliin. 

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat