Pippa Laukka kokeili jotain täysin uutta – vei itsensä treffeille: "Ensimmäistä kertaa ikinä nautiskellen vain omasta seurasta"

7:27
Pippa Laukka teki havainnon uuteen työpaikkaan mennessään: "Ihmisten salaatin kulutus kasvaa räjähdysmäisesti"

Pippa Laukka varasi vain itselleen pöydän ravintolasta.

Lääkäri Pippa Laukka kokeili jotain itselleen ihan uutta järjestämällä itselleen treffit ravintolassa.

– Ensimmäistä kertaa ikinä kävin varta vasten yksin ravintolassa syömässä nautiskellen vain omasta seurastani, Laukka kirjoittaa Instagramissa.

Laukka mainitsee, että on lounastanut yksin useaan otteeseen, mutta tällä kertaa kyseessä oli niin sanotusti "hieno ravintolaillallinen".

– Oon toki aterioinut lounasta ja pikaruokaa varmaan miljoonat kerrat yksin, mutta en ole koskaan järjestänyt varta vasten ravintolailtaa vain itseni kanssa.

Yksin illallistaminen kuitenkin aiheutti myös jännitystä, sillä Laukka kertoo pohtineensa mitä muut asiakkaat mahtavat hänestä ajatella.

– Mikä siinä onkin, että kun menee yksin syömään hienoon ravintolaan, ensimmäinen ajatus on, että olenko säälittävä luuserireppana jolla ei ole yhtään kaveria. Ajattelin siinä, että aivan sama, mä olen yksin ja aion ottaa kaiken itsestäni ja omasta seurastani irti.

Kokemusta hän kuvaileekin kaiken kaikkiaan mahtavaksi.

– Päänsisäinen dialogi oli niin vilkasta ettei ehtinyt jutella muiden kanssa, mitä nyt henkilökunnan kanssa vähän höpöteltiin, kivaa sekin. Tarjoilu, ruoka ja seura oli kaikki täydellistä! Ehdottomasti jatkoon, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja