Pippa Laukka ja Mikko Peltola ottivat osaa hermostuttavaan kilpailuun: "Onko täällä nyt se keilapallo?"

Pippa Laukka ja Mikko "Peltsi" Peltola joutuivat tukalaan haasteeseen Possen suorassa lähetyksessä.

Lääkäri Pippa Laukka ja juontaja Mikko "Peltsi" Peltola vierailivat Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 19. lokakuuta.

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi äänestetty Peltola ja suomalaisten elintapoja korjaava ja jääkaappeja tutkiva Laukka pääsivät ottamaan toisistaan mittaa possemaisessa haasteessa nimeltään Wild Wild Buckets.

Juontaja Kalle Lambergin selittämä peli oli yksinkertainen: kaksikon oli vastattava oikein heille esitettyihin kysymyksiin. Väärästä vastauksesta heidän oli kiskaistava narusta katossa roikkuvan ämpärin sisältö päälleen. 

Kumpikin vastasi jo ensimmäiseen kysymykseen väärin, mutta Peltola pääsikin pälkähästä kiskaisemalla katosta alas ainoastaan ämpärin sangan. 

Kisan edetessä Peltola loisti tiedoillaan, eikä Laukkakaan suoriutunut paljon huonommin. Peltola kuitenkin oli pienessä johdossa, kun kaksikon oli aika astua viimeisen ämpärin alle.

– Onko täällä nyt se keilapallo? Peltola mietti kohtalokkaana. 

Viimeisestä kysymyksestä kumpikaan kilpailija ei kuitenkaan selvinnyt. Peltola veti päälleen maissilastuja, kun taas Laukka sai ylleen aimo annoksen vaaleanpunaista ällöttävää mönjää.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat