Pinkit "tyttökynät" saivat aikaan hulvattoman reaktion somessa: Nyt naisetkin voivat kirjoittaa!

Tuotteet, jotka on suunnattu joko miehille tai naisille, ovat kaikille tuttuja, mutta et ehkä tiennyt, että kyniäkin on tarjolla vain naisten käyttöön. Nyt siis naisetkin voivat kirjoittaa ajatuksiaan paperille!

Kansainvälisenä naistenpäivänä englantilainen smoothieita valmistava Innocent-yritys sai erikoisen lähetyksen. Lähetys sisälsi BiCin pinkkejä ja violetteja naisille suunnattuja "For Her" -kyniä. Koska miten naiset voisivatkaan kirjoittaa ilman nimenomaan heidän tarpeisiinsa vastaavia kyniä?

Sen sijaan, että yrityksen työntekijät olisivat ärsyyntyneet oudosta – feministien taatusti kammoamasta – lahjasta, he päättivät suhtautua niihin parhaalla, mahdollisellta tavalla: sarkastisella somehuumorilla. 

Kuvasarjaa Innocentin henkilökunnasta pitämässä kynillä kirjoittamiaan kylttejä on jaettu jo yli 7 800 kertaa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Naisten kylteissä lukee: "Se on ihme", "Kirjoitin tämän ihan itse", ja "Varo vaan, Shakespeare". Miehen kyltissä ei lue mitään järkevää, sillä miten mies voisi kirjoittaa naiselle suunnatulla kynällä? Aivan. Ei mitenkään.

Parhaat osiot on kuitenkin piilotettu kommenttikenttään. Somekansa tajusi huumorin ja osallistui hauskaan keskusteluun.

"Tämä on jo noloa. Minun piti pyytää 21-kuukautista taaperopoikaani kirjoittamaan ostoslistaa minulle. Näillä kynillä voin olla osa yhteiskuntaa naisille soveliaalla tavalla. Ostoksilla!"

Innocentin vastaus: "Ja ongelma on tietysti siinä, että kun kaksivuotias kirjoittaa ostoslistaa, hän haluaa vain makeisia. Mutta on se silti parempi kuin "kissanpennut ja kauniit kukat", jonka sinä olisit kirjoittanut, eikö vain Caroline?"

"Mistä voin ostaa näitä? Minulla on vain tavallisia "mieskyniä" taloudessamme. En voi käyttää niitä. Kumppanini kyllästyy joutuessaan kirjoittamaan kaiken puolestani."

Innocentin vastaus: "Voi ei, Nicole. Et voi ostaa näitä. Naisten vastuulle ei voi antaa talousasioita. Onko sinulla miestä, joka pääsisi käsiksi varoihisi ja voisi ostaa niitä sinulle? Olettaen tietysti, että sinulla on tarpeeksi taskurahaa jäljellä."

inncoent2

"Ei ihme, että minulla on ongelmia, olen käyttänyt näitä miesten kyniä!"

Innocentin vastaus: "Löysimme toimistostamme miehen kirjoittamaan sinulle viestin: Pistä se mieskynä pois, Louise. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mihin se kykenee. Terveisin, mies."

"Oletan, että näillä kirjoittaessani voin näyttää miehille, kuinka naisellinen, aistikas ja haluttava olen? Olen etsinyt kynää, joka sanoisi "olen seksikäs, mutta en lutkamainen, mutta en myöskään sievistelijä, mutta ehdottomasti joku, jonka voit viedä kotiin äitisi luo ja lisäksi myös fiksu (osaan kirjoittaa, hitto vie!), mutta en niin fiksu, että uhkaisin älyllistä ylivoimaasi; pidän kirjoittamisesta, mutta vain söpöllä tavalla, sellaisella tavalla, jota voisit kutsua 'suloiseksi' miesystävillesi; olen kaunis, kuten viehkeä malli, mutta hupsu ja hellyttävän kömpelö, kuten Cameron Diaz jokaisessa elokuvassa, jossa hän on ikinä ollut; tiedän, miten kirjoitetaan sanoja, mutta en tuhlaa aikaasi tylsillä TUNTEILLA; ja minulla on vähän aikaa itselleni, mutta asetan etusijalle sinun jokaiseen mielijohteeseesi vastaamisen, kuten pyykinpesun, vaikka oletkin aikuinen mies". Uskotteko, että nämä kynät pystyvät siihen?"

Innocentin vastaus: "Älä huoli, Kelly, nämä kynät vastaavat kaikkiin tarpeisiisi. Tärkeintä on muistaa, että jos sinun täytyy kirjoittaa pitkä sana, muista laittaa i-kirjainten päälle sydän. Sillä tavoin jokainen mies ymmärtää, ettei se ole mitään liian pelottavaa. Toivottavasti tämä auttaa."

"Tarvitsemme enää paperia naisille. Ei voida olettaa, että käyttäisin tyttökynääni miespaperiin."

"Olen huijannut Miestä! Otin yhden tällaisen Leidikynän, otin keskikohdan pois ja laitoin sen hänen Mieskynäänsä ja laitoin miehisen osan supersöpöön vaaleanpunaiseen kynääni. Nyt kun hän menee töihin, hän voi vain kirjoittaa rakkausrunoja ja piirrellä kukkia. Minä sen sijaan saan tehdä mieslistoja – se hämmentää minua, mutta saa minut myös hieman kiihdyksiin. Hurraa naisille!"

Lähde: Mashable 

Lue myös:

    Uusimmat