Pilvi Hämäläinen hämmentyi itsekin huvittavasta lipsautuksestaan kesken suoran lähetyksen – kertoo nyt omasta reaktiostaan

Pilvi Hämäläiseltä pääsi erikoinen lipsautus kesken Paula Koivuniemen imitaation Putouksen suorassa lähetyksessä.

Putouksen seitsemännessä suorassa lähetyksessä lauantaina 27. helmikuuta näyttelijät pääsivät esittelemään imitaatiotaitojaan, kun imitaattori Jarkko Tamminen saapui arvioimaan näyttelijöiden suorituksia Tulikokeessa. Tuolloin juontaja Christoffer Strandberg heitti Tammiselle tunnettuja suomalaisia, joita Tamminen aloitti imitoimaan. Tämän jälkeen vuorossa olevan näyttelijän piti päättää Tammisen aloittama imitaatio. 

Tulikokeessa nähtiin tulkintoja muun muassa Ville HaapsalostaHjallis Harkimosta sekä Paula Koivuniemestä. Henkilöistä viimeksi mainittu osui näyttelijä Pilvi Hämäläisen kohdalle, jonka tulkinta Koivuniemestä yllätti niin Hämäläisen kollegat kuin näyttelijän itsensäkin. Hämäläinen kertoi suoran lähetyksen jälkeen MTV Uutisille olleensa innoissaan imitaatiohetkestä Tammisen kanssa, vaikka nolostelikin hieman lipsautustaan Koivuniemen imitaation aikana.

– Jarkko tekee valmiiksi jo niin vahvoja väitteitä niistä hahmoista, niin siihen on vaan tosi kiva lähteä päälle tekemään. Mullahan ei ihan välttämättä mennyt se tekstiosuus ihan niin... Hämäläinen pohti lähetyksen jälkeen. 

Hämäläisen vierellä ollut juontaja Strandberg puolestaan totesi hetken olleen livetelevision taikaa parhaimman esimerkin kautta. Strandberg kertoo törmänneensä usein ulkopuolisten pohdintaan siitä, että ovatko Tulikokeen tehtävät täysin ennalta harjoiteltuja ja käsikirjoitettuja. 

– Mielestäni Pilvi Hämäläinen demonstroi tänään hienosti, että tämähän on tosiaan improa. SIlloinkin kun menee hyvin tai huonosti, niin tämä on improa, Strandberg kommentoi. 

Hämäläinen puolestaan pohti, että hänen kasvojensa väritys taisi olla lähetyksessä hetken ajan melkoisen punainen, kun Tulikoe oli yhä meneillään. Se oli kuitenkin kaksikon mukaan erityisen hyvä osoitus siitä, että suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä vaan.

– Musta oikeasti moka on lahja Putouksessa, se on ihanaaa, että tulee se hetki ja miettii, että on ihan hukassa sekunnin. Se on hirveää sille näyttelijälle sinä hetkenä, mutta se on ihana lahja meille kaikille, musta kaikki rentoutuu siinä hetkessä, Strandberg miettii.

Pilvi Hämäläisen sutkautus suorassa lähetyksessä sai muut hämilleen – katso alla olevalta videolta häkellyttävä Paula Koivuniemi -imitaatio.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja