Pikkuprinssi ei etiketeistä välitä – Georgella hauska lempinimi kuninkaalliselle isoisoäidilleen

Iso-Britanniassa juhlittiin viikonloppuna Cambridgen herttuaparin nuorimmaisen, prinsessa Charlotten ristiäisiä.

Huomion tilaisuudessa varasti kuitenkin pariskunnan suloinen taapero prinssi George. Tässä kuussa kaksi vuotta täyttävä pikkuprinssi hurmasi yleisön ja lähisukunsa suloisessa punaisessa shortsiasussa.

Hurmaava pikkuprinssi on sulattanut myös kuninkaalliset sukulaisensa: paikan päällä otetuista kuvista näkee, kuinka kankeista etiketeistä ja tiukoista perinteistä pitävä kuningatar Elisabeth kumartuu lepertelemään pikkuiselle kirkon edustalla.

Georgen ei tarvitse juuri käyttää jäykkiä titteleitä puhutellessaan isoisoäitiään. Hello-lehden mukaan Mirror-lehden kuvaamasta videopätkästä selviää, että Georgella on erityinen kutsumanimi kuninkaallista isoisoäitiään varten. 

Siinä, missä hän lehtitietojen mukaan kutsuu herttuatar Catherinen puoleista isoäitiään Carole Middletonia "perinteisellä isoäiti" -nimikkeellä , on kuningattarelle varattu nimi "nanny".

Suora käännös sanasta tarkoittaa "lastenhoitajaa."

Hello-lehden mukaan Georgen isä prinssi William ja hänen pikkuveljensä prinssi Harry  eivät myöskään turhia kursaile kuuluisasta isoäidistään puhuessaan. He kutsuvat isoäitiään humoristisesti englanninkielisellä isoäitiä tarkoittavalla slangisanalla "granny".


Lue myös:

    Uusimmat