Mainos

Pikkupoikaa auttanut "tatuoitu karvanaama" saa hehkutusta: "Annat uskoa ihmiseen!"

MTV Uutiset kertoi eilen lempääläisestä Jesse Teräsahteesta, joka oli auttanut kiusattua pikkupoikaa menemällä tilanteeseen väliin ja juttelemaan tämän kanssa. Nyt tämä "tatuoitu karvanaama" on saanut teostaan laajasti palautetta. 

Esimerkiksi MTV:n Facebook-sivuilla Jesse on saanut satoja kannustavia kommentteja ja tuhansia tykkäyksiä.

– Esimerkillistä toimintaa! Näin kun jokainen toimisi kiusaamista nähdessään niin jossei loppuisi niin vähentyisi ainakin merkittävästi ja yhteiskunta taas säästäisi, Janne kommentoi.

Monet toivoivat ihmisten ottavan esimerkkiä Jessen toiminnasta. Samanlaista toimintaa toivottiin myös aikuisten keskuuteen työelämän puolelle.

– Kyllä tarvittais jessejä työpaikoillekkin aikuisilla huono tapa myös kiusata heikompia työpaikoilla, Jaana kommentoi.

– Annat uskoa ihmiseen takaisin! Kiitos!, nimimerkki Tii puolestaan kirjoitti. 

Monella omaa kokemusta

Monet uutisen lukeneet ovat kertoneet myös omista kiusaamiskokemuksistaan.

Nimimerkki Nainen kertoo kuinka häntä oli kiusattu koko peruskoulun ajan kymmenisen vuotta. 

– Surullisinta oli, ettei ketään kiinnostanut, vaikka kuinka pyysin apua. Se vaikutti myös omaan käytökseeni aikanaan, kun aloin muuttua agressiiviseksi, ja jo 10 ikäisenä käytin lääkkeitä ja alkoholia saadakseni "pään sekaisin".

Nainen kertoo ongelmien olevan nyt takanapäin ja ammattikoulun pelastaneen hänet. Ammattikoulun mukava luokka ja yhteishenki auttoivat häntä olemaan oma itsensä.

– Tämänkaltaiset teot voivat siis oikeasti pelastaa. Vain se, ettet koe enää olevasi yksin, tuo paljon helpotusta. Olen auttanut monia kiusattuja kokemusteni jälkeen, mukaanlukien pikkusisariani. Kiusaamiseen ei ole oikeastaan lopulta niin hankala puuttua, kun on kokenut sitä itsekin, nimimerkki Nainen kirjoittaa kommentissaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.