Mainos

Mitä kuuluu arjen sankareille 2015: Tatuoitu karvanaama jatkaa kiusattujen lasten tsemppaamista

Jesse Teräsahde nousi syyskuussa harmaan arjen sankariksi, kun hän puuttui pienen pojan kiusaamiseen bussissa. Tatuoiduksi karvanaamaksi itseään kutsuvan Teräsahteen aiheesta kirjoittamaa Facebook-päivitystä on tähän mennessä jaettu lähes 2 000 kertaa.

Reilu kolme kuukautta supersuositun statuksen jälkeen Teräsahde kertoo kuulumisiaan MTV Uutisille.

– Kuuluu oikein hyvää – parta kasvaa ja tatuointeja tulee lisää, Jesse Teräsahde nauraa.

Tarina kiusatusta pikkupojasta poiki hänelle useita satoja yhteydenottoja ympäri Suomen niin aikuisilta kuin lapsiltakin. Paljon yhteydenottoja tuli erityisesti Facebookin kautta, jonne Teräsahde alun perin kirjoitti tapauksesta.

– Ihmiset täälläpäin tunnistavat ja selkään taputtelijoita riittää vieläkin. Hyvinkin paljon kehutaan toimintaa.

– Rauhoitin vähän asetuksia siellä, kun alussa tuli 200 viestiä eri ihmisiltä päivässä. En ihan kaikkiin kerennyt vastaamaan, Teräsahde kertoo.

Hän kertoo kuitenkin vastanneensa kaikille lapsille, jotka kertoivat omista kiusaamiskokemuksistaan. Lasten viestejä saapui Teräsahteen mukaan lähes sata ympäri Suomen.

– Lapsille kirjoitin isomman kannustustekstin, että aina kaikki menee parempaan päin ja kiusaajilla luultavasti itsellään on vaikea olla ja siksi he etsivät jonkun kohteen. Muutaman lapsen kanssa juttelin montakin viikkoa.

"Ei ollut surullinen poika enää"

Eräältä todella pahasti kiusatulta lapselta hän kertoo kyselleensä kuulumisia muutama viikko sitten.

– Hän kertoi, että minun jutteluni on tsempannut ja hän on mennyt paremmilla fiiliksillä kouluun.

Teräsahde kertoo nähneensä myös alkuperäisen tarinan poikaa muutamaan otteeseen bussissa. Hän ei kuitenkaan ole halunnut leimata lasta kiusatuksi menemällä tämän viereen istumaan jokaisella kerralla. Pojan olemus on kuitenkin hänen mukaansa muuttunut iloisempaan suuntaan.

– Kun näki pojan ilmeen ja kasvot, huomasi, että hänellä menee paremmin. Ei ollut surullinen poika enää.

Joulua parrakas pelastaja viettää avovaimonsa kanssa. Lahjojen suhteen hiljattain kihlautunut Teräsahde vaatimattomalla linjalla – listalle pääsivät villasukat ja parranhoitotuotteet, joilla lempeiden partamiesten tunnusmerkki pysyy kunnossa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.