Mainos

Suvi joutui aikuisten pilkkaamaksi bussissa: Nielin vain kyyneleitäni

22-vuotias lahtelainen Suvi Kärkkäinen joutui viime lauantaina outoon tilanteeseen bussissa.

Kolme aikuista naista alkoi kovaan ääneen arvostelemaan Suvin ulkonäköä, lähinnä hänen karsastustaan. Kotiin päästyään Suvi jakoi kokemuksensa Facebookissa. Pian kertomusta oli jaettu 6000 kertaa, ja tykkäyksiä on kertynyt 75 000.

Suosiosta hämmentynyt Suvi istuu nyt televisiossa kertomassa tarinaansa.

– En olisi ikinä uskonut, että juttuni leviäisi noin paljon. Mutta kokemuksen kirjoittaminen helpotti, ja sain ihan älyttömästi tsemppiviestejä.

Suvin karsastavaa silmää on yritetty esikouluiässä leikata, mutta silmä ei täysin suoristunut. Uusi leikkaus olisi mahdollinen nyt aikuisena, mutta nainen ei ole vielä päättänyt, haluaako operaatioon. Hän ei ole pitkiin aikoihin kuullut kommentteja ulkonäöstään. Peruskouluaikoina hän kuuli, paljonkin, mutta oppi olemaan välittämättä – mistä hän kiittää kannustavaa perhettään ja ystäviään.

Kun naiset bussissa kommentoivat hänen silmiään sanomalla muun muassa, että ”Kattoks se äsken mua vai sua, hahahaha”, Suvi joutui nielemään kyyneleitään.

– Se oli niin outo tilanne. Katsoin vain ulos ikkunasta, Suvi kertoo.

Suvi haluaa tsempata ulkonäön takia kiusattavia lapsia ja nuoria. Hän muistuttaa, että jokainen on kaunis ja hyvä juuri sellaisena kuin on.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.