Oppilaat luulivat opettajan lorauttelevan kahviinsa alkoholia päivittäin – ujo kysymys selvitti totuuden: "Ainakaan en kasvattanut luokallista kantelijoita – kukaan ei kertonut vanhemmilleen"

0:43
Tiesitkö tämän niksin Moccamasterista?

Floridalaisopettajan kahvinjuontitapa hämmensi oppilaita, kunnes huvittava totuus selvisi heillekin.

Floridalainen opettaja Shannon Maxey rakastaa kahvia niin paljon, että säilyttää luokkahuoneessaankin kahvikonetta.

– Juon kahvia joka ikinen aamu, kun lapseni tulevat sisään [luokkaan], Shannon kertoo Buzzfeedille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi pidät viinaa kahvikoneesi vieressä?"

Naisella on tapana lisätätä kahviinsa myös vaniljan ja mantelin makuista makusiirappia, ja hän säilyttääkin siirappipulloa pöydällään kahvikoneen vieressä.

Hiljattain eräs oppilas rohkaistui kuitenkin lähestymään opettajaansa arkaluontoisella kysymyksellä. Shannon kertoi tapauksesta Facebookissa.

– Oppilas: "Rouva Maxey, minulla on sinulle kysymys, mutta minun täytyy kuiskata, etkä saa suuttua... Miksi pidät viinaa kahvikoneesi vieressä?" Minä: "Se on vaniljasiirappia kahviini! Oletko luullut, että minulla on ollut viinaa esillä koko vuoden?!", Shannon kertoo keskustelusta.

"Jälkikäteen ajatellen..."

Shannon kertoo, että kysymys auttoi ymmärtämään oppilaiden reaktioita uudella tavalla.

– Jälkikäteen ajatellen, aina kun otin toisen kupin (mitä ei tapahtunut joka päivä), oppilaat sanoivat: "Hitto, rouva Maxey, otatko lisää kahvia?", Shannon nauraa Buzzfeedille.

Nainen jakaa siirappia myös muille opettajille. Shannon kertookin Buzzfeedille, että tilanne sai alkunsa, kun hän pyysi yhtä oppilaista viemään siirappipullon toiselle opettajalle ja tuomaan sen sitten takaisin hänelle.

– Kun hän toi sen takaisin, hän kysyi, miksi pidän viinaa kahvikoneeni vieressä. Hän ajatteli varmaan, että välitän sitä opettajalta opettajalle, Shannon nauraa.

"Ainakaan en kasvattanut luokallista kantelijoita"

Opettaja päätti kysyä myös muilta oppilailta, mitä he luulivat opettajansa säilyttävän pullossa. Kävi ilmi, että muut olivat myös luulleet hänen naukkailevan salaa työajalla. "Me vain luulimme, että laitat vähän olutta kahviisi joka päivä", oppilaat myönsivät.

Shannon oli niin tyrmistynyt siitä, etteivät oppilaat koskaan narauttaneet opettajaansa uskomastaan rikkeestä, että hän päätti jakaa tapauksen myös Facebookissa. Julkaisu on kerännyt yli 33 000 reaktiota, tuhansia kommentteja sekä 27 000 jakoa.

– Ainakaan en kasvattanut luokallista kantelijoita – kukaan ei kertonut vanhemmilleen tai hallinnolle, että rouva Maxey veti kännit joka aamu opettaessaan, Shannon nauraa julkaisussaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja