Mainos

Pikkupoika piirsi seinään – huumorintajuisen äidin luovasta ratkaisusta tuli somehitti

Eräs äiti päätyi luovaan ratkaisuun huomatessaan, että perheen poika oli piirtänyt huomiota herättävän kuvion kodin seinään.

Lapset ehtivät moneen paikkaan, eivätkä mitkään maailman säännöt takaa, ettei välillä tulisi tehtyä hölmöyksiäkin. Todellista lahjakkuutta ilmentääkin vanhemman kyky suhtautua jälkikasvun hölmöilyihin huumorilla.

Moni vanhempi saattaisi esimerkiksi suuttua, jos keskeltä seinää löytyisi pienin käsin taiteiltu piirustus, mutta Twitter-käyttäjä Eric Massicotte sai huomata, että hänen puolisonsa hermoja ei niin vain koeteltukaan.

Kanadalainen Massicotte jakoi Twitterissä kuvan jälkikasvunsa seinälle piirtämästä kuvasta, johon hänen puolisonsa oli reagoinut odottamattomalla tavalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Lapsesi tulevat tekemään asioita, joita heidän ei pitäisi tehdä. Auttaa, jos olet nainut huumorintajuisen ihmisen", Massicotte totesi yli 222 000 tykkäystä keränneessä twiittissään. 

Massicotten vaimo oli kehystänyt seinälle piirretyn talon kuvan ja aitoon museotyyliin kiinnittänyt viereen lapun, jossa taideteoksesta kerrottiin seuraavaa:

"R. C. Massicotte (s. 2011) Peitetty talo, 2017. Huopakynää lateksimaalilla. Lahjoitettu hänen vanhemmilleen yllätyksenä, marraskuun 13. päivänä."

Vaimon idea on levinnyt ympäri sosiaalista mediaa, sillä Massicotten twiittiä on uudelleentwiitattu kymmeniä tuhansia kertoja.

Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla tätä metodia:

Lähteet: Someecards, Newshub

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.