Mainos

Pikkupoika opetteli ajamaan YouTube-videoiden avulla – vei siskonsa Mäkkärin autokaistalle

Kahdeksanvuotias pikkupoika halusi viedä pikkusiskonsa aterialle paikalliseen pikaruokaravintolaan. Reilun parin kilometrin matkaan tarvittiin luonnollisesti auto.

Ohiolainen kahdeksanvuotias osoitti melkoista määrätietoisuutta päätettyään viedä pikkusiskonsa syömään paikalliseen McDonald'siin viime sunnuntaina. Hän opetteli ajamaan katselemalla YouTube-videoita ja nappasi isänsä auton vanhempien ollessa jo nukkumassa.

Poika otti mukaan säästöpossunsa sekä nelivuotiaan pikkusiskonsa ja he suuntasivat noin 2,5 kilometrin päässä sijaitsevaan pikaruokaravintolaan. Ällistyttävästi kaksikko pääsi perille aivan turvallisesti osumatta mihinkään tai kehenkään.

Pikaruokaravintolan työntekijät ymmärrettävästi yllättyivät, kun autokaistalle kurvasi tavallista nuorempi kuljettaja. Ensin he luulivat koko juttua vitsiksi ja pojan vanhempien olevan autossa, mutta asian todellinen laita valkeni heille nopeasti.

Konstaapeli Jacob Keohlerin mukaan tarinassa on tärkeä opetus.

– Teknologian avulla lapset oppivat tekemään mitä tahansa. Hän todennäköisesti katsoi videota muutaman minuutin ja sanoi, että nyt lähdetään, Keohler pohdiskeli.

Poliisin mukaan kyseessä ei ollut heittelejättö ja lapset eivät olleet oikeasti nälkäisiä. Heidän vain teki mieli juustohampparia. Ja nugetteja. Ja ranskalaisia.

Lapsukaiset saivat syödä maksamansa aterian loppuun ennen kuin heidät vietiin poliisiasemalle, josta heidän vanhempansa kävivät heidät noutamassa.

***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.