Törkeä tapaus Chicagossa: Nainen haki kaupasta olutta ja hyppäsi koulubussin rattiin – Valvontakameravideo paljastaa olutta hörppivän bussikuskin

Valvontakameravideo paljasti: Bussikuski joi olutta ja ajoi samaan aikaan koulubussi Chicagossa 1:12
Katso valvontakameravideo tapahtuneesta yläpuolelta!

Illinoisilaista naista syytetään kyydissä olleiden lasten hengen vaarantamisesta.

Chicagolainen Michelle Passley aloitti perjantaina 15.11. päivänsä koulubussin kuskina tavalla, joka poiki lopulta pidätyksen sekä syytteet lasten hengen vaarantamisesta.

Passley teki päivän ensimmäisen pysähdyksensä kauppaan, josta hän haki mukaansa kaksi oluttölkkiä. 

Passleyn ostamat juomat eivät olleet työpäivän jälkeistä aikaa varten, vaan nainen päätti aukaista oluen istahdettuaan koulubussin rattiin.

Yläpuolelta löytyvältä valvontakameravideolta on nähtävissä, että Passley juo olutta ruskeasta paperipussista samaan aikaan, kun hän kyyditsee lapsia kouluun.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa

Kuski jäi kiinni toimistaan vasta seuraavan viikon maanantaina. Viranomaiset ovat huojentuneita siitä, että yksikään lapsi ei tapauksen vuoksi loukkaantunut, vaikka todelliset katastrofin ainekset olivatkin olemassa.

– On uskomatonta, että joku ihminen, johon luotamme päivittäin, voi altistaa lapset tällaiselle vaaralle, kertoo poliisipäällikkö Kristen Zinman Auroran poliisilaitokselta.

Nainen menetti työpaikkansa tapahtuneen johdosta.

Katso video tapahtuneesta yläpuolelta.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat