Mainos

"Pikkuneiti Täydellinen" ja "normaalein prinssi" saavat toisensa ylihuomenna

Prinssi William ja Kate Middleton vihitään ylihuomenna eli 29.4. Lontoossa Westminster Abbeyssa. Jopa kahden miljardin ihmisen uskotaan seuraavan nuorenparin juhlallisuuksia, mutta keitä nämä nuoret rakastavaiset ovat?

Prinssi Williamia pidetään Britanniassa kuninkaallisen perheen normaalimpana jäsenenä.

- William tekee itse ruokaa ja petaa sänkynsä. Hän käyttäytyy tavallisen ihmisen tapaan ja näyttää nauttivan siitä, kertoo Williamista elämäkertaa kirjoittava Penny Junor.

Williamin elämää ovat varjostaneet hänen vanhempiensa avioliitto-ongelmat ja äidin prinsessa Dianan traaginen kuolema auto-onnettomuudessa. William joutui myös omalta osaltaan kokemaan lehdistön paineet, jotka kohdistuivat hänen äitiinsä.

Dianan kuoleman jälkeen isä prinssi Charles teki median kanssa sopimuksen, jonka mukaan pojat William ja Harry jätetään rauhaan, jos he suostuvat säännöllisin väliajoin lehdistön kuvattavaksi.

William kävi arvostetun Etonin opinahjon ja vietettyään välivuoden Afrikassa hän ryhtyi opiskelemaan St Andrewsin yliopistossa Skotlannissa. Sieltä valmistuttuaan hän liittyi asevoimiin ja palvelee nykyisin pelastushelikopterilentäjänä.

Ihanneminiä vai vain nätti tyttö prinssin kainalossa?

Prinssi Williamin morsian Kate Middleton vaikuttaa varsinaiselta ihanneminiältä. Hän on hienotunteinen nainen, jossa on juuri oikea määrä vetovoimaa.

Hän ei ole tehnyt yhtään virhettä matkallaan keskiluokkaisesta pikkutytöstä tulevaksi kuningattareksi, mikä varmaan ilahduttaa erilaisiin skandaaleihin kyllästynyttä kuningasperhettä.

Hänen varautuneisuutensa on kuitenkin ehtinyt herättää jo arvostelua. Joidenkin mielestä hän on vain nätti tyttö Williamin rinnalla.

Williamin serkun Zara Phillipsin kerrotaan kutsuvan häntä nimellä Pikkuneiti Täydellinen.

Myös Katen tie yliopistoon kulki yksityiskoulujen kautta. Hänkin vietti jonkin aikaa ulkomailla, Ranskassa ja Chilessä, ennen kuin aloitti historian opiskelun St Andrewsin yliopistossa.

Opintojen päätyttyä hän työskenteli hetken aikaa vaateketjussa sisäänostajana ennen kuin siirtyi vanhempiensa yrityksen palvelukseen.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.