Spekulaatiot brittihäiden ympärillä kasvavat - mikä on Katen häätyyli?

Britannian kuninkaallisiin häihin on enää tasan viikko aikaa. Brittilehdistö ei malttaisi millään odottaa tietoja hääpäivän yksityiskohdista, mutta hovi pysyttelee vaiti.

Erityisesti prinssi Williamin tulevan vaimon Kate Middletonin ulkonäköön ja tyylivalintoihin liittyvät asiat kiinnostavat kovasti brittilehtiä - sekä lukuisia häistä innostuneita ihmisiä ympäri maailman.

Kuninkaallisissa häissä pääpaino morsiamen ja sulhasen toiveet saattavat kuitenkin jyräytyä, jos etiketti sanelee tai hovi haluaa toisin.

Tämä Katen hääpäivän tyylistä on tiedossa- tai luullaan olevan tiedossa.

Katen hääpuku ja sen suunnittelija

Kuninkaalliseen perheeseen ensi viikon perjantaina liittyvän Katen hääpuku on tarkoin varjeltu salaisuus. Kuitenkin esimerkiksi Huffintongpost.com kertoo saaneensa selville kuninkaallisen hääpuvun suunnittelijan.

Sivuston mukaan Libélula-merkin suunnittelija Sophie Cranston on valittu Katen morsiuspuvun suunnittelijaksi. Middleton on aiemminkin edustanut Libélula-merkin mekossa prinssi Williamin rinnalla.

Tietoa suunnittelijan valinnasta ei kuitenkaan ole vahvistettu. Aiemmin Middletonin puvun suunnittelijaksi on veikkailtu Bruce Oldfieldia, Victoria Beckhamia ja Alexander McQueenin suunnittelijaa Sarah Burtonia.

Ellei jotain hämmästyttävää tapahdu, miljoonat uteliaat saavat hääpukuspekulointeihinsa vastauksen vasta hääpäivänä, kun morsian astelee Westminster Abbeyyn viiden morsiusneitonsa kanssa.

Kuninkaallista . Samalla voit kurkata, .

Katen kampaus ja muu tyyli

Kate Middleton on Daily Mailin mukaan jo valinnut hääkampaajansa. Lähteen mukaan valinta osui Richard Ward Salonin James Pryceen.

Huhujen mukaan Middleton ei halua hiuksiinsa tiaraa, vaan aikoo valita koristeiksi kukkia. Middletonin kerrotaan myös päätyneen hääkampauksen, jossa vain osa hiuksista nostetaan ylös.

Katen valinnat eivät ole miellyttäneet kaikkia. Esimerkiksi prinssi Williamin äitipuoli, Cornwallin herttuatar Camilla, on ollut ehdottomasti sitä mieltä, että Englannin tulevan kuningattaren pitää sonnustautua häissään tiaraan.

Kukkia tai tiara - hunnusta Kate tuskin voi luopua, sillä se on yksi kuninkaallisten häiden tärkeimmistä asusteista.

Hääparin sormukset

Prinssi William kosi Katea äitinsä, prinsessa Dianan, kihlasormuksella, jonka arvo on 32 miljoonaa puntaa. Viime kuukausina hoikistunut Kate on ollut niin huolissaan sormuksen putoamisesta, että hän on pyytänyt kuninkaallisia kultaseppiä pienentämään sitä. Asiasta kertoo The Sun -lehti.

People-lehden mukaan vihkisormuksena Kate aikoo käyttää walesilaisesta kullasta valmistettua sormusta. Alunperin jalometalli on ollut lahja kuningatar Elisabetille.

People-lehden lähteen mukaan kuningatar on antanut suvussa pitkään ollutta kultaa prinssi Williamille lahjaksi, ja Middletonin sormus valmistetaan siitä.

Sen sijaan prinssi William aikoo antaa traditioille kyytiä - CNN:n mukaan mies ei nimittäin aio käyttää vihkisormusta.

Häähumuun voit valmistautuaMTV3 virallisten hääsivujen kautta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat