Pikkuleijonilta upea toisen erän aloitus – Anton Lundell iski salamamaalin, Kanada kuittasi kahdesti

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue aloittaa MM-urakkansa Kanadaa vastaan. Pikkuleijonat aloitti ottelun ryminällä, sillä se meni jo 3-0 johtoon toisen erän alussa. Kanada onnistui kuitenkin kuittaamaan ja kaventamaan alivoimalla.

Anton Lundell siirsi Suomen jo 3-0 johtoon toisen erän alussa reilun minuutin pelin jälkeen.

Pikkuleijonat pääsi kokeilemaan ylivoimaa toisessa erässä, mutta vailla tulosta. Kanada onnistui kaventamaan 1-3 lukemiin Jamieson Reesin komealla läpiajo-osumalla. Erän puolivälissä Kanada nousi jo maalin päähän, kun Alex Newhook onnistui iskemään kiekon Roope Taposen selän taakse. Suomi otti osuman jälkeen aikalisän.

Ottelu on toisen erän puolessavälissä 3-2 lukemissa Suomen hyväksi.