Pikkuleijonat avasi MM-kisat voitolla! Slovakia piinasi kaksi erää

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue aloitti Venäjällä pelattavat MM-kisat 5-2-voitolla Slovakiasta.

Pikkuleijonat sai otteluun loistavan alun, kun Leevi Aaltonen vei Suomen 1-0-johtoon jo alle kahden minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä Suomi karkasi ensin Niklas Nordgrenin toimesta 2-0-johtoon, mutta Slovakia tuli samassa erässä vielä tasoihin 2-2:een. Anton Lundell sivalsi kuitenkin toisen erän loppuminuutilla tärkeän 3-2-osuman ylivoimalla.

Päätöserä oli jälleen Leijonien hallintaa. Toni Utunen laukoi ylivoimalla 4-2-osuman ja ottelun päätösminuutilla Jasperi Kotkaniemi sinetöi tyhjään maaliin loppulukemat 5-2.

Pikkuleijonien MM-urakka jatkuu perjantaina ottelulla Ranskaan vastaan. Ottelu alkaa kello 13.30 alkaen.