Pikkujoulut menivät, mutta glitterit jäivät? Näin poistat kimalteet helposti iholtasi

Erilaiset glitterit ovat näyttäviä meikeissä ja kynsissä, mutta niiden poistaminen voi olla haastavaa. Näillä vinkeillä poistat kimalteet yllättävän helposti. 

Kuten moni meistä tietää, glitterien poistaminen ihosta ja kynsistä on yksi juhlien jälkeisten päivien haastavimmista asioista. Vaikka luulit jo päässeesi niistä eroon, kimalteita löytyy vielä monta päivää uhlien jälkeenkin.

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä paras apukeino löytyy keittiön kaapistasi. 

Apu löytyy keittiöstä 

Jos glitterit ovat päässeet ihollesi, ota avuksi öljyä. Meikkitaiteilijoiden mielestä kookosöljy on paras vaihtoehto iholle, mutta voit käyttää myös muita öljyjä, kuten oliiviöljyä. Jos ihosi on herkkä, voit kokeilla myös niin kutsuttua vauvaöljyä.

Kasta sormesi öljyyn ja hiero sitä kimaltelevaan kohtaan. Pyyhi iho lopuksi vanulapulla, jolloin sekä öljy että kimalteet lähtevät vaivatta.

Kosteusvoiteella monta vaikutusta

Toinen hyvä keino on ottaa avuksi kosteusvoidetta. Hiero reilu määrä kosteusvoidetta niihin ihosi kohtiin, joissa glitteriä on. Pyyhi rasva, ja samalla glitterit pois esimerkiksi talouspaperilla tai nenäliinalla. Kosteusvoide tekee ihostasi pehmeän ja poistaa ikävät kimalteet. Jos kimalteita on paljon, voit joutua toistamaan käsittelyn muutamaan otteeseeen. 

Hiuksista pehmeät ja glitterittömät

Myös hiuksista kimalteet lähtevät helposti öljyhoidon avulla. Hiero öljyä hiuksiisi ja päänahkaasi. Anna vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan ja huuhtele hiukset huolellisesti. Lopputuloksena ovat kimallevapaat ja ihanan silkkiset hiukset.   

Kynnet puhtaaksi vaivatta

Kynsistä glitteri lähtee helpoiten toisen kynsilakan avulla. Levitä glitterisiin kynsiisi uusi kerros tavallista kynsilakkaa ja odota muutaman minuutin ajan. Poista kynsilakka normaalisti, jolloin glitterit lähtevät helposti uuden kynsilakkakerroksen mukana. 

Katso videolta parhaimmat tyylivinkit täydellisen juhla-asun luomiseen: 

Lue myös:

    Uusimmat