Mainos

Pikku Britannia -tähti iski silmänsä yli 25 vuotta nuorempaan kohukaunottareen – taustalla hämmentävä kidnappaustarina

Suositusta Pikku Britannia -komediasarjasta tunnettu David Walliams on löytänyt elämäänsä uuden rakkaan, uutisoivat lukuisat brittimediat.

David Walliamsin, 46, väitetään tapailevan 20-vuotiasta Chloe Aylingia. Ayling nousi julkisuuteen heinäkuussa 2017, kun hän väitti, että hänet kidnapattiin Italiassa ja että häntä pidettiin vankina kuuden päivän ajan.

Ayling kertoi kokemuksistaan avoimesti lehdistölle ja sai runsaasti huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Kaunottaren rohkeat kuvat kiinnittivät myös Walliamsin huomion ja miehen kerrotaan tykänneen ahkerasti Aylingin Instagram-kuvista.


Nimetön lähde kertoo The Sun -lehdelle, että Aylingin tarina ja kuvat tekivät Walliamsiin niin suuren vaikutuksen, että mies halusi nähdä kaunottaren.

– Davidia kiehtoo hänen [Chloen] tarinansa. Nyt he katsovat, voiko suhde kasvaa tästä, lähde kertoo.


Pitävätkö Aylingin väitteet paikkaansa?

Chloe Aylingin väitettyä kidnappausta käsitellään parhaillaan oikeudessa Italiassa. Poliisi pidätti puolalaissyntyisen Lukasz Herban, 30, kidnappauksesta epäiltynä. Aylingin väitteet ovat kuitenkin herättäneet epäilyksiä.  

Ayling väittää, että hän oli menossa mallikeikalle, kun hänet huumattiin, tungettiin matkalaukkuun ja vietiin syrjäseudulla sijaitsevalle maatilalle, missä häntä pidettiin kuuden päivän ajan. Oikeudessa kuitenkin esitettiin videokuvaa, jossa Ayling kävelee käsikkäin Herban kanssa päivää ennen vapautumistaan.

Herba väittää, että kidnappaus oli ennalta suunniteltu julkisuustemppu. Ayling kiistää väitteet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.