Äitinsä murhasta tuomittu Gypsy Rose ei halua tavata Emmy-ehdokkuuden napannutta The Act -tähteä tosielämässä

Gypsy Rosen rikostapaukseen perustavan The Act -sarjan päätähti Joey King nappasi itselleen Emmy-ehdokkuuden.

Gypsy Rose asui kaksin äitinsä DeeDee Blancharden kanssa hyväntekeväisyysjärjestön lahjoittamassa talossa Missourissa. Rose vietti suuren osan elämästään pyörätuolissa ja lääkittynä erinäisistä sairauksista johtuen. Perhe sai kosolti erilaisia lahjoituksia hyväntekeväisyysjärjestöiltä sairausten vuoksi. Äidillä ja tyttärellä oli myös yhteinen Facebook-tili, jolle he päivittelivät kuulumisiaan.
 

Vuonna 2015 tapahtui kuitenkin erikoinen käänne, kun Facebook-sivulle ilmestyi kummallisia kirjoituksia, joissa joku tunnusti murhanneensa "Sen akan". Poliisi saapui kaksikon asunnolle, löytäen sieltä DeeDeen puukotettuna kuoliaaksi.

Tästä alkoi kummallinen tapahtumavyyhti jossa selvisi, että kaikki Gypsyn sairaudet olivat tämän äidin tekaisemia, ja tyttöä oli lääkitty vuosikaudet turhaan. Deedee Blancharde oli myös valehdellet tyttärensä iän. Lopulta Gypsy Rose ja tämän netissä tapaama poikaystävä Nicholas Codejohn vangittiin. Gypsy sai tuomion toisen asteen murhasta ja Codejohn tuomion ensimmäisen asteen murhasta.

Tähän tapaukseen perustuu The Act -televisiosarja. Se ilmestyi ensin Hululla, jonka jälkeen se on ollut katsottavissa esimerkiksi HBO:lta. Sarjan pääroolia näyttelee Joey King, joka nappasi Gypsy Rosen roolista itselleen Emmy-ehdokkuuden.

Gypsy Rose on myös itse kommentoinut tv-sarjaa. Aiemmin hän on kehunut Kingin omaksuneen erinomaisesti hänen eleensä ja maneerinsa. Sittemmin hän on kuitenkin ilmaissut pettymyksensä siihen, että sarjassa hänet kuvat lähes nymfomaaniksi ja väkivaltaa liioitellaan.
 

Nyt Rose on todennut, ettei ole innokas tapaamaan Kingiä, koska pelkää sen osoittavan, että sarjan kuvaisi täydellisesti hänen tarinaansa.
 

Gypsy Rose istuu tällä hetkellä vankilassa kymmenen vuoden tuomiota vankilassa. Nicholas Codejohn sai murhasta itselleen elinkautisen tuomion.

Lähde: Seventeen

Lue myös:

    Uusimmat