Pikaruokajätit kekseliäinä – vuoden 2012 omituisimmat annokset ovat tässä

Pikaruokaketjut ympäri maailman ovat kehitelleet mitä erikoisempia ruoka-annoksia kuluvan vuoden aikana. Listalle mahtuu esimerkiksi juustohampurilaistäytteisiä pitsoja ja katkaravuilla täytettyjä hampurilaispihvejä.

Mikään alla olevista annosvaihtoehdoista ei liene ainakaan laihduttajan unelma – ne kun yhdistelevät mitä erikoisempia ja epäterveellisiä ainesosia yhteen ruokaan.

Japani: Pumpkin Burger

Burger Kingin hampurilaisessa on kaksi siivua vihreää japanilaista talvikurpitsaa, pekonia, salaattia, hampurilaspihvi, erilaisia kastikkeita sekä kurpitsanmuotoinen sämpylä. Hampurilaisen superversiossa kurpitsasiivuja on peräti kymmenen.

Malesia: Squirting Crust Pizza

Pizza Hut on erikoistunut mitä erilaisempiin pitsoihin, ja Malesiassa saadaankin maistella pitsaa, jonka rapean taikinareunuksen sisään on leivottu juustoa ja tomaatti-valkosipulikastiketta. Täytteet ikään kuin purskahtavat reunuksesta ulos sitä haukatessa.

Belgia: Darth Vader Burger

Tammikuussa julkaistun Star Wars 3D-elokuvan aikaan Quick-ketju lanseerasi markkinoille mustasta sämpylästä valmistetun Darth Vader -hampurilaisen. Ketju lisäsi listalleen myös hieman perinteisempää sämpylää hyödyntävän Jedihampurilaisen.

Iso-Britannia: Smoked Bacon & Cheddar Double Angus Burger

Ensivilkaisulta Burger Kingin hampurilainen ei näytä sen kummallisemmalta kuin muutkaan isot hampurilaiset – ennen kalorilaskuriin vilkaisua. Yksi hampurilainen nimittäin sisältää 966 kaloria ja 58 grammaa rasvaa!

Singapore: Double Sensation Pizza

Singaporen Pizza Huteissa myytävä tuote tuli markkinoille hieman ennen joulua, ja se sisältää kaksi eri kuorikerrosta. Toisen kuoren sisältä löytyy kolmen eri juuston makuista täytettä, ja toinen kuori kätkee sisälleen juustoista kanamakkaraa! Koko komeus on viimeistelty savustetulla kanalla, kalkkunalla, paprikalla, herkkusienillä sekä keskellä pizzaa olevalla kirsikalla.

Keski-Itä: Cone Crust Pizza

Keski-Idän Pizza Huteissa on tarjolla pizza, jonka reunukset on valmistettu jäätelötötteröistä tutuista vohveleista! Vohvelit on luonnollisesti täytetty juustokastikkeella tai hunajamarinoidulla kanalla – tai molemmilla.

Japani: Lobster Caviar Burger

Elokuussa Wendy's -pikaruokaravintoloihin myyntiin tulleet hampurilaiset sisältävät hummerista tehdyn pihvin sekä hyvää kaviaaria. Hintaa hitusen hienommalla purilaisella on 12,3 euroa.

Japani: Macaroni And Shrimp 'Gracoro' Burger

McDonald's kauppaa japanilaisasiakkailleen hampurilaista, jossa on uppopaistettu katkarapupihvi, jonka alle on annosteltu juustomakaronia. Koko komeus viimeistellään salaatilla ja valkoisella kastikkeella.

Keski-Itä: Cheeseburger Crown Crust Pizza

Pizza Hutin vuoden mestariteos lienee tämä jokaisen sydänkohtausta toivovan unelmapizza, jonka reunukset on valmistettu pienistä juustohampurilaisista. Juustohampurilaiset voi vaihtaa halutessaan myös kanavaihtoehtoon.

Iso-Britannia: Hot Dog Stuffed Crust Pizza

Erikoisista reunusratkaisuistaan tunnettu Pizza Hut toi Britannian markkinoilleen uutuuden, jonka reunuksen sisältä löytyy aito nakkimakkara. Tällä tavoin yhtiö on yhdistänyt kaksi suosittua lempiherkkua.

Voit katsoa kuvat omituisista annoksista asiasta ensimmäisenä uutisoineenBusiness Insiderinsivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja